hit me hard right between the eyesI n s p i r a t i o n , ge mig inspiration.
och en klackspark på vröven..
och en push i rätt riktning..

ge mig.

how do my future look like in a strangers eyes?


emellanåt får jag upp ögonen, förvirrade tankar tar sig in i hjärnan och förvirrar all min syn på verkligheten. emellanåt mår jag dåligt av det. ungefär som när man var liten och fick veta att tomten skulle komma på julafton, men man fick inte se mer än synen av alla klappar under granen.
det som gnager mig är det som kommer skall. visst, säger många, det är inget att bry sig om, inget att tänka på. ta det som det kommer. du är bra bla bla blaa
men under min hjässa så lyder andra ord. Det är små pipiga röster, ungeför som kalle fuckin anka på julafton, som säger att det inte kommer gå vägen. Att min väg mot en trivsam och lyckad arbetsliv inte slår in.
å jag kanske borde göra som alla försöker slå in i skallen på mig! Rensa ut alla de röster å tänka positivt. Men det är svårt, det vill jag lova. De finns ju ändå i min lilla hjärna, bakom mitt blonda utseende...

one... two.. parschi´s coming for you

nä hörrni, en ny dag. vad gör man?
jag får ta och tända doftljus så stanken från helgen försvinner.
ja, du vet, stanken av räkskal som ej blivit kastade. kräftor som smakade himmelsk.
sedan råkade vi röka några cigg under helgen när barnen inte var hemma. .
ja blanda ihop det å föreställ dig om hur det luktar här..

Sedan finns denna skoop som påstår att jag inte har betalat min traderavinst. en datamus- a la´  Hello Kitty. Fram och tillbaka har mail skickats, min bank säger den är betald dock att jag inte kunde lämna han mitt aliasnamn. han säger att inga pengar kommit.. så vad fan gör jag. enligt internetbanken är den ju betald. vad gör jag åt saken om han har 40 inbetalningar varje dag. känns lite piss att inte få den eftersom det faktiskt är en kitty-mus :-D
annars skulle jag inte bry mig. sen gillar jag heller inte det faktum att han försöker blåsa mig. men jag är som de tre små grisarna. jag är omringad i en mur.  grrr


drugs are fun, right? ask Alice in wonderland.

Det har vart en heltokig helg, egentligen utan några som hellst händelser, men helt underbar ändå. Relax med vin, gybben min, pizza, räkfrossa, ikväll kräftor och mjukisbyxor. fler sådana helger ser jag fram emot dem återstående 48 åren av mitt liv.
Annars så har jag gjort ännu mer med ovanligheter för del. Innan nämde jag mascaran å consealern samt den beställda pizzan. Och nu har jag också promenerat, ä n d a från stan till Knalleland (!) Folk som känner mig tappar nog hakan, å inte ens fint väder var det... å inte nog med det- jag shoppade i n g e t till mig utan bara gevärer/pistol/pangare till pojkarna å duschtvål å skit. Sedan snackade jag in mig hos den nye butikschefen på Carlings. Å inte nog med det- jag och Andreas (gybben) preomenerade hemåt- i r e g n e t !!  UNBELIVABLE !! eller hur?!

vilken perfa dag. Jag har gjort massa som är helt o-parschi vilket känns alldeles förträffligt bra i magen. nu ska jag slappa lite å vänta in kräftorna. Jag älskar det här!


det här är jag, på väg mot (vad ja


det här är jag, på väg mot (vad jag hoppas) framgång. Men innan dess ska jag ta något ovanligt på Granada. Till och med pizzabagarn blev förvånad när jag beställde en fungei med extra sparris, paprika och kebabsås. Det, förstår ni, är ovanligt av mig då jag knappt hinner öppna munnen innan han vet vad jag vill ha för pizza. Jag har dessutom sminkat mig, med mascara. Vilket det är egentligen helt onödigt för min del då mina ögon envisas med att vara ett par kinesögon med alldeles för korta fransar. Till och med ny consealer har jag spacklat på för att dölja ansiktets fuligheter. Jag måste erkänna, jag känner mig snygg idag. Det är söndag och min pizza är här nu.


to be continued, stay tune

En alldeles förträffligt bra dag. det är det enda jag kan säga just nu.

=^.^=

I´m a cheater so give me a bitchslap and call me naughty

Det är alldeles för gött. Jag mår alldeles för bra av det. Det ger mig den kittlande känslan i magen, ungefär som när barn åker karusell. Jag blir som hel igen efter en hård dag. Det lugnar mina nerver.


så jag tycker det är okej att fuska, för jag känner att jag har gjort bra ifrån mig på sistone.
ja, jag är en fuskare. jag har druckit cola, igår två, idag en.
åh det väl okej när jag är så söt idag?!

pretty face with a wide open smile is attacking you from behind

Idag tänker jag strosa omkring hemma med min underbara kjol, sprejat hår, nytt smink å en finne. och jag tänker gå runt i finskor inomhus hela dagen. Kanske till och med har jag röda läppar som Snövit och en rosett runt midjan. och när jag är som allra sötast tänker jag sitta ner i fåtöljen och kyla ner mig med en glasspinne. Mer än så har jag inte planerat, men det låter bra. Jag ska bara vara söt idag. det är väl en alldeles förträffligt bra plan?!

sen tänker jag också gratta den långe, den ende, den coole Björa som fyller 25 idag, hej å hå.

walking to get a six-pack, coke and ramlösaDet blåser kall sommarvind, solen är på väg ner mot horisonten.
Jag och Rocky är på väg till Maxi för att införskaffa det nämnda i rubriken.
Åh, fina är vi ikväll. Inte för att det är sommartorsdag,
utan för att kvällen som kommer verkar bli lugn, mysig och trivsamt.
I alla fall i min älsklings famn. åh, där kommer jag att vara,
ända tills morgondagens sol kommer upp,
för att sedan försvinna och låta regnet ta över dagens väder.

katastrof, det skulle man kunna summera sommaren.
en bra dag, trots besvikelsen från Moder Natur..det är min slutsats.

men jag ock Rocky klär oss inte ner för det. eller hur?!

   

grand opening for summernights on thursdays

idag är det premiär för sommartorsdagarna som är Borås stora årshändelser. Varje Torsdag ett antal veckor framöver är det fest å galej i centrum med artister och galenskap, fjortisar och fylla, polisöversvämning och våldtäcktsförsök. Det kommer bli jobbigt, specciellt för såna som mig. Hej å hå. Men en enstaka torsdagskväll kan man nog kanske få se mig på stan med nitar om axlarna för att tränga mig förbi unga hjälplösa fulla borås-fjortisar! Men vill du ha en date med mig, så säg till. Jag är billig! en burk cola räcker för att få mig på fall.

så här ser då den imponerande artistlistan ut !  (höhö) (host host)

 

Torsdag 26 Juni
Lasse Berghagen


Torsdag 3 Juli
Amanda Jenssen


Torsdag 10 Juli
Adam Tensta


Torsdag 17 Juli
E.M.D


Torsdag 24 Juli
Rydell & Quick


Torsdag 31 Juli
Eric Gadd


Torsdag 7 Augusti
FINALKVÄLL: Boney M

Är det något att fira verkligen??!!
förutom alla dessa "stjärnor" finner vi även de som vill ta sig till deras nivå. de suger med andra ord. och det är där dom borde stanna. men de finns där i alla fall. på schemat, före den "stora" som drar publik.  förresten, vem fan är Boney M???? 
störst chans (den enda chansen) att se mig arg och antagligen rejält påverkad på alkohol i vimlet är dagen då A. Jensen entrar scenen. tjo hadelittan lej.


happy is just a word but the feeling makes me go mad

Men då.. vad står på?
parschi blir plötsligt blek och grå
oj då vad står på
oj oj oj Oj oj OJ OJ OJ OJ

bloggar-Parschi, mor till två
är minsann en sjusärdeles fru
men hon är rädder redan nu
tjohej hadelittan lej

kräks och svär och mår inte bra,
bättre tur det vill jag nog ha
Annars, sa Parschi, slutar jag
tjohej hadelittan lej

men då.. vad står på?
Parschi blir plötsligt blek och grå
oj då vad står på
Oj oj oj oj OJ OJO JOJ

D'ä nåt ingen mänska förstår,
varför alltid så illa jag mår.
Bara ett samtal ringer och går,
tjohej hadelittan lej.

tjo hadelittan lej

i wanna pjuke right in your face, thats how ugly you are

jag måtte vara den äckligaste kvinnan på jorden nu. mitt hår är flötigt, det kliar, jag har inte tvättat det på tre dar, säkert massa "maskar" i håret om Rocky fick ordet. Mina tånaglar behöver klippas å fräschas upp. Sedan har fingernaglarna råkats bitits av då cigaretterna tagits slut. Min kroppsodör kan inte vara den godaste då näsan sticker vid minsta inandning. mina ben är orakade, likaså armar. Min foteksem flagnar och fäller hudpartier.
Vad har vi mer här som är motbjudande..?? hhmm.. 
det skulle kunna vara min oborstade mun då jag nyligen klev upp ur sängen..
det får vara det sista jag erkänner.
jag är äcklig, och du känner mig!

jösses, vad jag är attraktiv, eller hur?!!

Y o u   k n o w   y o u   l o v e   M e ! ! !

if panic appears just in front of me, what shall do?

okej, för att förbereda mig för stunder som kan komma framöver (med tanke på mina ansökningar).

Vad behöver jag veta förutom research om företaget?
vad ska jag ha på mig inför första mötet med personalansvarige?
hur förbereder jag mig inför en intervju för att inte blåsa bort mig totalt?

h e l p  m e  w h y  d o n t  y o u  ( ! )
balls everywhere

åhej vad jobbigt det var på lekborgen idag. det var massa jävla skrikiga ungar där som bråkade och slogs å deras föräldrar fanns inte där inne i borgen utan satt med kaffet vid fikat så jag fick säga till de jävla negerungarna å finnjävlarna att sluta slåss å bråka. (å dom lyssnade faktiskt på en okänd thailändsk guling med ring i näsan, tänkasig) Vad är det för stil å lämna barnen utan tillsyn så att de slåss med varandra å ropar fula ord.

denna gången orkade jag bara med en och en halv timme där, helt slut, vill hellst gå och lägga mig men klockan är ju fem å vilotiden är sen länge förbi. bara att hålla ut till typ sju så kan man slänga pojkarna i säng (fast dom somnar aldrig innan tie såhär på sommartiden) men vi vuxna måste ju få lite lugn å ensamtid vi med, eller hur?!

Förövrigt köpte jag underkläder idag för typ F ö r s t a gången i mitt liv... (om inte att shoppa undies i thailand räknas) det blev ett par röda undies å bh då älsklingen önskade sig detta ;-P jag är nog nöjd tror jag, det var dom e n d a snygga röda jag kunde hitta. (nuförtin är det ju lättare att få tag på rosa underkläder än rött) (!)

så ikväll (liksom andra) får jag väl till det, haha

=^.^=


lets play our asses off once again why dont we?!

håller på att fixa i ordning mig och pojkarna nu. toaletten är upptagen så jag passar på att blogga. vi ska till knalleland snart. där blir det lunch på donalds sedan två lekfulla timmar på lekborgen. Syster Paweena följer med dit idag. även Jenny och Gibson å sen kanske mor min trillar in en stund. nu kommer Sid med skorna å säger "pa på den". han börjar bli otålig, han vet vart vi ska.

idag är det fult väder igen, depprimerad blir man.

about nothing and everything that you just can´t imagine

jag har precis ätit den godaste pulversoppan. nämligen Knorrs hummer & räksoppa.
det är inte många soppor på pulver som är goda och mättande. men denna var rejäl. jag är så mätt så jag får rulla mig till sängen. (älsklingen är där å håller på med någon slags överaskning)  :-D

idag sände jag iväg mina ansökningar till lite här och var.
något svar kommer jag nog inte få på länge antagligen. (då de ställena inte ens sökte personal, men man får ju göra sig hörd).

Jag kände desstutom igår kväll att jag ville börja plugga inför min tenta i sommar. företagsekonomi. jag vill verkligen få ett bra resultat. jag ska ta tag i det nu och börja. (inte ikväll men snart)

dessutom saknar jag mina vänner så här mitt i alltihop. det känns som evigheter jag träffade någon av dem. jo, det var ju midsommar å det familjeträffar å alltihop, men nu får det vara bra. planera in något med mig! i o för sig så strular min mobil som vanligt så här dags i månaden. Så det bästa sättet att få tag i mig är att ringa för jag kan ej svara i sms. (jag hatar att prata i telefon haha).

=^.^=

lets get retarded, lets minimize cash in the bankaccount

jahopp, träffade candra å sprang med henne runt på stan. jag köpte ettårspresent till Gibson. det blev en gitarr så hans far kan lära han allt han kan, och en rockig skjorta till som bonus. sen blev det "snickeboa" till Rocky och Sid (supernannyns råd att ha en naughty-place) och någon slags boll spel till dom med. till mig blev det en hel del.. i alla fall ett par plagg för mycket som jag egntligen borde sparat in pengarna på. men det är ju rea å rea ät faaarligt. (bild lämnas på begäran)

det var superskönt att ha två timmar shopping på stan då jag kunde lämna pojkarna hos min syster. Sånna barnpassningar uppskattas mycket.

Solen har faktiskt vågat sig fram, men vi fick en hel del blås på köpet. inte så skönt då håret flänger hit å dit. Candra klippte sig å jag blev sugen på detsamma men jag sparar ut mitt hår ändå (andreas är ju helt överlycklig över att jag sparar lugg så den ska jag inte klippa bort)  funderar på att slänga i lite rött här å där i håret, lite som en extra klick i vardagen så att säga, men vi får se när det hinns å orkas.

 jag har även lite blått.. vad tycker ni? lite blått eller röda inslag i  mitt svarta hår?

it always starts in my toes then it crinkle my nose

it starts in my toes, and I crinkle my noes
Where ever it goes I always know
that you make me smile; please stay for a while now
just take your time wherever you go

it starts in my soul, and I lose all control
when you kiss my nose, the feeling shows
cause you make me smile; baby, just take your time now
holdin me tight

wherever, wherever, wherever you go
wherever you go I always know
cause you make me smile even just for a while

what color are you feeling today?

rött.
jag ska ner till staden idag och hitta mig röda underkläder.
jodå, rött ska det va´
och det är tamejfan sol ute idag, hoppas det är varmt också.

posta också, så var det.
vad har jag mer att göra idag...

inget tror jag.
röda underkläder och gul brevlåda borde räcka.

we got a problem a serious problem

jag tittar över mina val av platsansökningar.
jag ser mörka moln över mig.
jag tittar igen över mina platsansökningar.
jag känner mörka moln över mig,
jag känner till och med de kalla dropparna nerför min nacke.

nej, det ser inte så lovande ut.
jag är nog inte av rätt virke.
eller bara fel material till fel plats.

jag vente,  jag hoppas bara att det jag tror inte är sant.
jag hoppas jag bara inbillar mig.
jag hoppas på någonting!

(å nej, jag har inte så stark tro på mig själv(inte på arbetsfronten), iaf inte än)
(vadå, verkade det som annat^^)

i´ve got a midnight bottle, gonna drink it down. it´s a one way ticket!

tolvtusen kronor ner i sjön till något vi kallar underhåll för livet vi lever. Hur i balders balle kan man ha så möer i räkningar?!! Jag kan inte säga att vi drar på oss massa onödiga ting som vi inte behöver.. det är dagis, teve, box, hyra, 2 mobiler, bredband (viktigt!!), el, ja det som alla andra också betalar för. om vi räknar bort vår hyra ligger vi ändå på sjutusen för mycket. hur i balders balle i g e n kan det komma sig?

aaaah.
panik
.

vad gör man för att sänka kostnaderna?
kan någon komma med några vettiga förslag.
jag tar emot varenda en.
och gärna en bön oxå.

(på fyra dagar sen vi fick pengar har vi handlat mat för nästan tretusen, hur i balders balle gör man dä?, kanske dax å tänka på vad vi lägger ner i matkorgen..)

:-S

nu blir det the bank job.
fast det kanske borde vara vi som borde syssla med sånt. haha


okey, i think i know where the problem is. But can i handle the fucking problem?

nu har jag en tjock bunt cv och arbetsansökan liggande på mitt bord. Frågan är vart jag ska skicka dom. Frågan är vart jag vill skicka dom. Är jag så desperat att jag skickar till ställen jag egentligen inte vill vara på. eller ska jag prioritera de ställen jag vill jobba på? Kan jag ens prioritera vid detta tillfället? nej, det borde jag kanske inte. jag borde inte vara så kräsen nu. jag tar det jag kan få känns det som. sen får jag se vad som bjuds till mig.

kanske är jag inte alls så motbjudande som jag kan tro ibland.
kanske vill de så gärna ha mig.

det återstår att se.

nu ska här skickas en jäkla massa.
och önska mig lycka till.
jag kan behöva vartenda liten bön ni kan avvara.

i dont think we should do anything that could arouse the situation

det är då skam vad det ska vara svårt att få tag på frysta kräftor så här års. Här försöker man få en mysig kväll med kräftor å film åsså finns de inte i frysdisken på stora matcentra som typ maxi å city centrum. skam. mat som mat, ska det bara säljas vid säsongstider?! nej, det tycker jag inte.

Fatta läget lixom. Det blir räkfrossa ikväll istället. det funkar ju det med.
vad gör man annars en sådan här grå måndag förutom att gräva ner sig bland kuddar och filtar med sin älskling.

jäddra sommarSverige!!

(ja just det, det är jag som är så glad och positiv till allting)drive over me with a train why dont you

jag vill verkligen inte bege mig ut i detta dystra väder. Känner mig verkligen deprimerad av den och känner ingen motivation till att ta steget utanför dörren. Det är inte lathet det handlar om. Det är den jädra känslan av att uträtta ärenden med ett regnmoln över sig. Jag får ändå göra det för mitt cv behöver skrivas ut, försenade böcker behöver återlämnas och min tenta  behöver hämtas.

Ska det behöva vara så här? är det bara jag som känner att livslusten håller på att släckas när moder Natur inte vill ge med sig. Sol, det är lösningen på alla problem på vår planet. Det är gnistan i våra dagar.

å vart fan är mitt förbannade jävla paraply-helvete???

grr

you´ve got magic inside your fingertips, it´s leaking out all over my skin, yeah

Nu kommer det bästa jag vet med fotboll- S t r a f f a r !!!
hehe det är ju så spännande då..

(eller bara ren skadeglädje.. jag vente)


- vik undan för satan, det nu det händer, dä nu de gäller !!

missar du är du en meees    ;-P
looosaa!!


i´m totally legally blonde inside but outside i´m only yellow ;-)

jag är blond. Det visste ni inte om mig.
Jag tänker efter jag pratar. det kan hända ni har hört.

det kan vara andledningen till att jag just för stunden  kollar på Legally Blonde och faktiskt tycker den är underhållande.
För bakom min fula nuna kan en och annan vettig tanke vara betydelsefull och avgörande.
Min beklädnad behöver inte vara vad den precis ser ut att vara.

Min garderob består i och för sig av svart svart och svart. (med några glimtar rosa och rött och vitt)(men 92% är svartdominerad) Andra färger kan man inte hitta i min garderob. Det är jag, svart, dyster och lite hemlighetsfull.. 

Även om man ska "sticka" ut från mängden bör man göra det på rätt sätt. Men jag kan faktiskt inte bara lämna min metal/hårdrock som jag faktiskt är. (och till det sätter jag på en klick av rockabilly.  greit!!

hhmm ja. det är reklam och jag skriver ett sånt onödigt inlägg.
jag låter det vara, nu ska jag ta mig en cancerpinne istället för blodet inom mig börjar bubbla..

cause lately i´ve been stumbling, feels like i´m recovering, but i think it´s only for tonight

" Avsluta varje dag och var färdig med den. Du har gjort vad du kunnat. "
                                                                                      -Ralph Waldo Emerson


you better be careful with what you wish for

Jag får ofta höra att jag är en knepig person, inte den lättaste att leva med, umgås med eller behaga. Och det håller jag till 100 med om. Jag kan vara den mest krävande person du känner. elr, nää, jag äär nog den personen. (om du inte tror mig är det för att du inte lever med mig)(även om du så önskar^^)

So you think you know me by now??!!she doesn´t dare to tell anyone about it, not even the best friend or the best boyfriend ever and the guilt eats her guts out

sedär, nu är det förbi, a blast in the past, nu är allt som har med midsommar att göra över. och det är skönt det. Nu blickar vi framåt, framåt mot de mörka eftermiddagarna och de kalla vindarna som är på väg mot norden.
tack och lov för att det är över! Lisebergsaftonen var lyckad och rolig och kvällen artade sig bra med grill istället för det traditionella potäter och sill, och det tyckte jag smakade bättre än vanligt.
Men midsommardagen var förfärlig, den kunde jag faktiskt lätt kunna rycka ur almenackan. Gårdagen finns inte längre i min kalender. så, nu var det sagt och gjort. och som jag sa, nu är det bara att blicka framåt. även om årstiden som kommer inte blir allt för rolig. Nu tinar sommaren i alla fall sakta bort(fast det gjorde väl den svenska sommaren för längesen).
så, vad ska man göra nu? vad har vi att se fram emot? är det julen, nästa? nej för satan, det är ju Halloween innan dess. johooo. efter det fyller jag 25 ^^ och stressen börjar med allt som har med december-månad att göra. sen fyller grabben 5, två dar senare äre jul. När det sen är över hoppas jag på ett gott nytt år med trissvinst, framgång i skola och jobb och hej vilt.

men nu önskar jag mig mest en nygjord pizza med mycket fyllning på!
vad ser ni fram emot?
hur var midsommar?
vad händer härnäst?

=^.^=


detta måtte vara årets finaste kvä

MMS

detta måtte vara årets finaste kväll trots duggregnet! I verkliga synen är regnbågen ännu mer färgglad och vacker. Undrar om skatten finns på riktigt eller ännu en grej mor tuttat i mig? Jag är för upptagen med kött, korv, melon och fläsksvål för att gå till ändan. Synd för den ser ut att sluta i glänten fem minuter härifrån. Men tänk, kanske där under ligger vår skattkista med en förmögenhet som skulle kunna resultera i hus, bil, körkort, och en resa för hela familjen.


Dessa djur fiskade vi hem. Sammanlagt gi

MMS

Dessa djur fiskade vi hem. Sammanlagt gick de på en hundring. Haha nu blir det grilla hos sis med vin och cider och öl. Senare kanske du Poker spel mot dom. Och då ska jag och andreas röja deras plånböcker. Det var roligt på liseberg fast jag fick åksjuka av barnkaruseller. Haha. Vad har alla gjort idag? De jag inte träffat på liseberg. . . . ?


nu tar vi en glass i solen. Nyss å

MMS

nu tar vi en glass i solen. Nyss åkte vi flumride och rocky var jätterädd haha. Han sa att ja var elak och han vill aldrig åka den igen.


snart beger vi oss till liseberg.

MMS

snart beger vi oss till liseberg. Glad midsommar !


b i t c h

Get off him !!

thanx to a great gal

Tack söta sophie som fixat morgondagens åkturer på Liseberg för oss och för barnen.


i like never ever shave my legs,, i know, thats not women-like

nästan ett år har passerat. många händelser har hunnit ta sin akt. noteringar har skrivits upp. Bebisen har blivit stor och börjat prata. Storebror har fortsatt sin trotsiga manér. Mor och far har överlevt nästan ännu ett år tillsammans.

tänk vad tiden kan gå så fort. och tänk vad som glömts bort under tiden. under ett år.
jag hittade nyss tillbaka till mitt Konto på Familjeliv.se
via ett mottaget e-mail som trillat in i min inkorg.

ja det har nästan gått ett år sedan jag var inne där aktivt.
Ja nu kommer jag nog inte få så mycket tid över till annat än mina communities

I need time and space.

just you and me, it´s gonna be eazy

Jag borde nog köpt mig cykeln jag velat ha i sommar. Varför gjorde jag inte de nu igen?! (jag kommer ihåg den sommarn för tio år sedan då jag och LL:s tog vårt pick och pack och styrde mot Herrljunga. inte för att vi faktiskt hade en bra anledning. Det var nog mest för att vi var femton och ville ha lite äventyr innan allvaret på gymnasiet skulle börja. Men det var skoj som den. cykelturen tog ett par timmar dit, vi köpte köttbullar på ica, satt å åt på en parkbänk direkt ur förpackningen. sen cyklade vi hem igen.)

ha ha, vi skulle egentligen göra en likadan resa i sommar. som tio-års jubileum eller något sånt. fast denna gången kanske byta ut bullarna mot en sexpack, eller en spritflaska... tål att tänka på tror jag allt.

=^.^=

a headache can come sudden, Crazy can eaze the pain

Som vanligt somnade jag också när jag skulle lägga Sid för vilostund. Han somnade på direkten. Känns som jag vilat alldeles för många jävla timmar. Men det var skönt vädret är inte så fint så det kan jag inte ångra nu att två timmar av min onsdag susades bort.

igår såg vi Spiderwick. Den tyckte jag var bra. Alla disney-filmer brukar vara bra. Jag älskar dom. Jag älskar alla som har med fantasy att göra. det som drar bort några pluspoäng är att det inte fanns tillräckligt med älvor i filmen. men troll fanns det gott om, inte de snällaste men det gjorde inget tycker jag.
nu kan ijag inte vänta längre på Narnia. den vill jag hellst se ikväll.
Men ni vet ju alla vad som väntar ikväll..

Jag kommer skita ner mig i byxan. och min hals kommer bli sämre än vad den redan är på väg att bli. men vad gör det om hundra år- så länge vi kan skrika SVerige till kvartsfinal är jag nöjd.
Jag har det på känn, min hals kommer ligga risigt till.
Redan till tolvslaget kommer vi ligga ett steg närmare guldbollen.

Mor min är på väg hit med hemodlade jordgubbar, mjölk och grädde. Jag kan inget annat göra än att svälta mig till döds tills dess de står på vårt bord.

anamma så gott. yummi yummi

This is my sweet impressiv and greit backpack.


 

Mitt CV är klart! Jag lyckades skrapa ihop några rader med mina erfarenheter och ambitioner. Si så där flera månader för sent.  Är du imponerad?
Så här ser då min fina ryggsäck ut;
(har jag glömt något? Säg till)
CV

Parichat Fröjd

Kellgrensgatan 34

504 34 Borås

Tel: 033-******

Mobil: 0735******

E-post: parichatfrojd@hotmail.com


Karriärmål

Jag vill i framtiden arbeta som butikssäljare. Längre fram i tiden vill jag öppna egen butik som går hand i hand med min personlighet. Fram till dess söker jag fler arbetserfarenheter och framtida yrkesambitioner.


Egenskaper

Min största styrka är min stresstålighet. Jag kan hålla många bollar i luften samtidigt som stressen känns i mitt skinn. Jag är mycket lättlärd och vill gärna lära mig nya saker som berör mitt yrke.  Jag har lätt för att ta kontakt och prata med nya människor. Jag har inga som hellst problem med att jobba ensam eller i grupp. Jag fungerar i alla lägen. J


Arbetslivserfarenheter

2006-2007     Lagerbiträde, Ellos AB. Dagtid

2002-2005     Lagerbiträde, Ellos AB. Kvällstid. Jag var ensam ordinarie på en avdelning, Orderplock och hade ansvaret för avdelningen och för avdelningens skolungdomar.

1999-2001     Skolungdom, lagerbiträde, Ellos AB.


Mina arbetsuppgifter var främst ordermottagning, orderplock, kundtjänst, sortering, packning. Det mesta du kan tänka dig.


Utbildning

2007- 2009    Pågående högskoleutbildning - Butikschefsutbildningen, 2 år.

1999-2002     gymnasial utbildning - Omvårdnadsprogrammet på Björkängsgymnasiet i Borås.


Pågående/Avklarade kurser under 2007/2008 på butikschefsutbildingen:

•-          Affärsmannaskap

•-          Företagsekonomi

•-          Konfektionsteknik/mönsterkonstruktion

•-          Trikåteknik

•-          Marknadsföring

•-          Väveriteknik

•-          Säljteknik och butikskommunikation


Språkkunskaper

Jag pratar och skriver utmärkt svenska. Jag har även thailändska som modersmål och kan föra en konversation i engelska, skriftligt och muntligt.


Datorkunskaper

Jag har basic kunskaper i data. Jag använder mig av Word, Photoshop och kan hantera Internet. Under min omvårdnadsutbildning fick jag datakörkort. Vi lärde oss om bland annat Excel.


Övrigt

Jag är mamma till två söner, 4 och 2 år, sambo sedan sex år. Jag har utvecklat en talang. Jag kan göra en massa saker samtidigt fast jag har två barn. 


Referenser lämnas på begäran.


My future written on paper!

jag sitter just nu med min CV. jo, jag vet. den skulle redan varit färdig. men jag är inte mer än människa

Hur skriver man det perfekta cv:t som student??
För det första ska man börja med att ta reda på information om företaget man tänker söka till.  för det andra ska man aldrig kopiera någon annans cv. Det måste vara Du själv och dina ord som beskriver dina kompetenser och erfarenheter.
Bara för att du inte har jobbat i flera år betyder inte det att du inte har erfarenheter som räknas. Samma sak gäller om du haft samma jobb i flera år. Exempel på bra meriter skulle vara förtroendeuppdrag, i kår- eller idrottsverksamhet. Praktik och examensarbeten ska naturligtvis vara med likaså de sommarjobb man klarat av.

Får jag inte jobbet trots att jag lagt ner stor möda på ansökan ska jag inte bli besviken och misströsta. Det är ovanligt att man får drömjobbet på första försöket.

Sanningen är att idag får de flesta jobb genom kontakter, praktik och nätverkande. Jag har kanske inte stora kontakter på jobbfronten, inga direkta bra pratikplatser att komma med. Men jag försöker ta vara på möjligheter när de uppstår.

Under de 30 sekunderna då arbetsgivaren lägger ner tid på mitt cv ska jag försöka imponera så mycket jag bara kan. Min ryggsäck är inte så värst stor. men den är fin och den duger för min kommande karriärsresa.

CV, here I come!

btw.
jag fösööker vinna en voodoodoll här.
http://catwalkqueen.blogg.se/2008/june/catwalkqueen-tavlar-ut-voodolls.html
http://www.voodolls.se/
gör det du med!!!

it´s only a destination not a whole lifetime

det nu man borde planera inför midsommar. alla som inte har planer redan bör bestämma sig snart. midsommar närmar sig snabbt. lika snabbt som solen drar sig bort. det verkar som att det blir an vanlig midsommarafton i sydsverige. så skrivs det i alla fall i BT.

Vi bestämde oss igår för vad vi skulle hitta på. Vi ska fira midsommar med min äldsta syster och hennes sambo. Det ser ut att bli Liseberg på dagen. Vi fick för oss att det borde vara mindre folk där då.. (men sen blev jag rättad av andreas som sa att vi var där -05 midommarafton och då var det så fullt att vi satt hela dagen och drack öl där istället)
men strunt samma tänker jag. barnen kommer få så roligt. Rocky kan åka farfarsbil och säkert nyckelpigan.
och jag kommer bli förbannad över alla som vågar åka balder.

får barn åka pariserhjul??

liseberg på midsommarafton?? hur är det egentligen?? vem vet??

Playboys mansion just nearby

jahopp, inte fan gick de å mobilblogga idag för 3 har tagit mina mobiltjänster. jaha det gamla vanliga, fel på min jädra autogiro. så det måste fixas så jag får tillbaka alla tjänster. det är ju dö-jobbigt när man får mms åsså kan man inte öppna dem!

iaf, det var roligt som faaa a an på lekborgen! Vi stannade lite över två timmar men det kändes som fem!! helt utmattad är jag. och pojkarna är ännu mer trött. Sid somnade innan nio idag vilket är helt otroligt.

När jag blir rik och skaffar mig ett stort hus ska jag ha ett eget rum med en "lekborg".

se själva.

Hur kul ser inte detta ut?Jag tror det blir 5-års kalas där för Rocky vid jul.
känner du några barn som vill bli bjudna??
(presenter är dock ett måste isf)
;-P


jump up´n down in a sea of balls

idag ska jag ta med mig pojkarna till Leklandet i Knalleland, borås.
det tror jag kommer bli en trevlig stund, i bollhav och klätterställning.
inte bara för pojkarna, jag och candra kommer ha det alldeles förträffligt bra, tror jag!
vi kan vara så barnsliga så. fast vi är 25 ;-)

För att komma dit ska vi åka stadsbuss.
det brukar vara populärt!
Rocky drar till sig så mycket uppmärksamhet av folk på bussen.
på ngt sätt lyckas han alltid fånga allas ögon och charma dem med sina sneögda.

jag kommer mobilblogga mens vi är där.
det kommer bli galet kul.

Kärlek

MMS

Kärlek !


barbie, eat your heart out

Thaiträsh Beutiful är en tös som ej borde få gå lös. 
Jag är en bitch, kan vara otrevlig. Är någonlunda irriterande. 
Jag kan vara självisk, bryr mig inte om vad andra tycker och tänker om allt och alla. 
Jag är stökig och vänder ofta taggarna utåt. 
Jag hatar att lyssna på något ointressant, oftast hör Jag inte alls när folk pratar med mig. 
Jag bryr mig inte om käringen i kön, eller om mina grannars stön!  
Jag är en galen kvinna med en snara runt halsen. 
Jag är tyken som självaste Fan. 
Jag tycker inte om att le, jag anstränger sig för mycket då. 
Jag kommer att ignorera dig i vilket fall som hellst. 
Jag är ett vandrande magsår. En böld kring ditt brunöga. Ett virus i blodomloppet. 

      .... med andra ord:  JAG är elak! 
                        
     MEN DU LÄR ÄLSKA MIG ÄNDÅ !!! 


i dont know, what would Martha Stewart do??

Vi ska styla upp oss och iväg på lägenhetsvisning idag.
Så hit med klackarna och hoppas på att vi har en chans!!
*putar med rumpan*

annars är jag ledsen över att vädret svikit mig och troligtvis kommer det inte bli ngn grillning i annelundsparken. men kommer solen åter så ska jag genast meddela alla igen. För min kyckling är på upptining och ska marineras.

och btw, vilket långt inlägg jag fick till det inatt^^
jag borde kanske sluta skriva på nätterna^^

jag är med och tävlar om en härlig sexleksak på bloggen enlitentax , Tävlingen är sponsrad av zone-blu
Om man är sugen på att handla från shoppen så får man 10% rabatt om man uppger denna koden
NY-2008 . Var med du också!


Vem är mer dirty om inte jag lixom. klart jag ska ha min chans till ännu mer njutning!!


to proud to give in to all the love

Med tiotusentals pixlar, omringad av silvrig ram och i sällskap av mig och Hellenbitar fanns Carrie, Samantha, Charlotte och Amanda i vår non-Manhattan lilla boning. Där mitt fram för oss strosade de runt i sina högklackade Manolo Blahnik och nyinköpta Louis Vuitton, och man kunde inget annat än att avundas dem för sina välpackade plånböcker och deras garderobsstorlek. Men världen hade ju inte sett bra ut om inte vi hade funnits där med avund- eller hur?!!
Inte för att jag hade pallat med deras livstil i en vecka. Tänk dig mig i Loius Vuitton och Manolo Blahnik. Jag hade för det första inte överlevt andra dagen i högklackat då mina fötter troligen hade förvandlats till elefantfötter.  Och för det andra hade jag inte känt igen mig inom den genren. Men det är då kul att se hur den "andra" sidan av världen ser ut. På andra sidan klotet, i landet Amerikat där de trolovade plötsligt inser att dem inte längre vill bindas fast i något de från början sätter sig själv i. Och inte för att sluta där, sedan är det dom besvikna f.d trolovade som förlåter den som svikit för deras  svek och i framtiden ändå sätter ringen på..?!!
Jag är den som vill ha allt det där med giftermål å hela köret å kalaset, det kan jag inget annat säga. Men att bli sårad på det värsta sättet, kan det förlåtas?! Bör det förlåtas? och skulle allt bli som vanligt igen? Jag har svårt att tro det. Jag skulle inte sätta mig själv i den sitsen. This Bitch ain´t taking Yes! back. det en sak som är säker. och för de som gör det- Jag kan inget annat säga än Lycka till i fortsättningen. Som tur är -En skilsmässa kostar inte mer än 2 tusenlappar ur plånkan..(fick jag höra) medans bröllop inte kostar någonting (bortsett från det man själv lägger ut för festen). oj, jag kom nog bort mig...

tillbaka till filmen-
Det var verkligen en Chick-movie! Många klassiska tjejiga kommentarer. Jag ser den dock inte igen, i alla fall inte på nån månad. Den hade sina skrattstunder och jag kan tänka mig, nej, VET att många SATC-fans tömmer sina tårkanaler medans de försöker ta sig igenom nästa scen. Det bästa ur hela filmen(och serien) är deras äkta vänskapsband som verkligen sätter sig i mitt skinn.  För är det inte kärleken så är det vänskapen!!

för att avsluta. Jag har mina vänner där dom ska sitta och ringen där den sitter. Sen hur allt slutar kan jag inte förutse. Men det ser lovande ut- än så länge.

och tack å lov för de.

nu ska jag checka ut (för kärleken checkar in)
jisses, det lät så jäkla nördigt.
jag tar tillbaka det. ^^


Vb: Ooh nej. Sverige torska en urdålig m

MMS

Ooh nej. Sverige torska fast solen skiner så fint ändå! Men matchen är så Gott som glömt nu för vi ska se hemladdade SATC nu. Och förhoppningsvis blir man på gott humör igen.


nu har andreas tagit över min lapt

MMS

nu har andreas tagit över min laptop och mitt spel. Och i bakgrunden sitter Sid och målar teckningar.


if i were gay i would probably say, will you marry me, Kat von D??

äre ingen som kan vinna lite pengar och skänka mig lite som välgörenhetsfall?!! jag skulle behöva lite cash så man kan köpa sig någon slags rolig underhållning. eller har ni några förslag på vad man kan göra som inte kräver sedlar i plånkan.
ingen som känner typ en cown som kan underhålla mig och mina barn??
eller äre nån som kan fixa gratis åkpass på liseberg? det vore guld värd!!

alla slags välgörenhetsgåvor kan ni skicka till kellgrensgatan i borås, namnet var Parschi på fjärde våning^^


just a tragic saturday

idag missar vi två tårtor på två olika ställen av Borås stad. Anledningen är att min käre sambo Andreas har blivit bundis med toastolen på två håll..^^ ajjemän, det är magsjuka i huset. varken jag eller barnen har börjat än men jag hoppas vi slipper(specciellt Sid, för hans rännaskita skulle kunna ta kål på en hel armé).
så det har blivit att ställa in besök hos Mr Gibson och Mr Milvid samt deras respektive m or och far. attans tänker jag bara. Hos Mr Gibson hade jag fått blåbärscheesecake- balders balle!!!

Grattis Mr Gibson på din ettårsdag!
Grattis Mr Milvid till ditt namn (namnfest-istället för dop).

Grattis Andreas-toapappret är snart slut^^

you have come a long way just to see a crazy bitch

fick just höra att jag är bloggskadad eftersom jag suttit och pillat med min nya header en stund. ja, det är smällar man får ta ibland för att bli nöjd över resultatet.
Jag låter en burk iskall cola rinna nerför min strupe just nu. det är så underbart med lördagar. jag kan förstå nu hur barn tänker och vad de längtar efter på dagarna.

(hellen-skönt att ha dig tillbaka i stan)

hoppas nu på vackert väder till grillningen på söndag allihopa!!

men nu satte pokern igång för fullt. nu ska jag vinna lite pengar.
sitter på två bord så jag får hänga med lite.

jag är tillbaka så fort jag vaknat och gett barnen frukost.
vad tycker ni om min nya header?
=^.^=

just a reminder

ja, då var det dax för mig att friska upp er minne ännu en gång;

ville bara påminna er om att detta är ingen jävla modeblogg!

friday the 13th

nu kände jag ingenting när jag loggade in på mitt konto (högskolan) för att se mitt resultat av Säljteknik och butikskommunikation.
även om jag inte hade läst en rad inför tentan visste jag att det hade gått bra och att jag åtminstone hade skrivit till mig ett G. men inte nog med det. Jag överraskade mig själv, resultatet i att inte plugga inför en tenta blev VG.
å andra sidan är det ingen big deal eftersom kursen är rätt lätt. Det handlar om hur man ska exponera varor i en butik, och även hur man bäst marknadsför en butik för att lyckas.
och detta lyckades jag med, vilken surprise.

dagen har inte lyckats så bra med mig.
fredagen den trettonde får hoppa på någon annan för tillfälligt
för jag kastar tydligen bara bort all skit från idag.
jag lyckades få sex nya plagg
SATC-laddningen är snart färdig
och VG på tentan
.
sämre kan det nog inte bli.

bara mys med familjen kvar då..


=^.^=


one of those days when you wanna wake up

det går över förväntan mycket bra med mitt cola-intag (för er som inte känner mig)
jag har lyckats att bara ha cola-lördagar. morgondagen blir mitt fjärde!
allså har jag inte druckit ngn cola på vardagarna i en hel månad!
jag är fan stolt över mig själv- tänk från 2 liter om dan till knappt 5 burkar cola på lördagar.

till och med så jag inte känner suget på dagarna längre
till och med att smaken inte är lika god som förr
till och med så att jag funderar på att sluta röka på samma sätt
till och med så att jag tog tillbaka det sista nämda^^

men Yeey för mig!

=^.^=

these boots are made for walking

MMS

Nu använder vi våra stövlar ner till stan. Jag och Rocky ska till gina där Weena jobbar. Jag ska få nya kläder. Och Rocky ska få godis. Och jag ska köpa cola till inatt. :)


let´s do this together as a human being


crazy is what happy does

btw.
 idag är jag lite gladare än igår, än någonsin faktiskt.

happy is what happy does!

anledning: jag fick en förfrågan igår om att bli brudtärna åt en vän.
hur kul är inte det?!!  vilken ära.
tack så mycket,  att jag kvalificerade mig till det
happy it is!
och som jag sa igår till C,
-Då måste jag öva på mitt spritdrickande tills dess.
för  det kommer bli en väldans dunderpartaj de kan jag lova.
och nu när du utsett mig till tärna- så förbered dig på en galen möhippa.
det var längesen du såg mig wild and crazy, vore på tin då.

jag ska redan nu fundera ut massssa galenskaper för detta kan bli årets händelse!

=^.^=holy crap thats totally unbelievable!!

ja gick och la mig med hela familjen crazy halv nie igårkväll. det är tooook!!
och vaknade för en stund sen jag och Sid, halva familjen Crazy sover än.
imorse ngngång hörde jag att andreas var uppe å spydde järnet så han ska vara hemma från jobbet idag.

annars... hmhmh vad ska jag hitta på?
det ju fredagen den trettonde idag.
jag borde låta bli att hitta på något alls!
typ låsa in mig i ett hörn och vänta på morgondagen.
inte för att jag har sån otur^^
(say what)
men bästa å va på den säkra sidan.
jag borde låta bli tvätten-allt kommer väl bli färdigt fel

och tänka sig- för att jag somna så tidigt igår blidde de inge CV eller lappar..
och nu är ju helgen här..hhmm ja jag håller vad jag lovar!
det tur det fredagen den trettonde idag- allt blir inte riktigt som man tänkt sig och man har alltid det att skylla på!
det kommer bli min dagens ursäkt för allt jag gör idag.

one two three towel, four five six seven towels, eight nine ten never dirty again

ni vart alldeles för dåliga på att gissa gott folk.
så jag får avsluta detta och ändå redovisa resultatet.

räkningen i handdukar blev;

3 mega stora handdukar
13 mellan stora handdukar
4 barn handdukar
5 små handdukar

= 25 handdukar sammanlagt.

hur kan det komma sig?
betyder det att vi är en skitig familj? smutsiga?
eller bara jävligt rena människor?!

det sistnämda lät bäst.

den som gissat närmast var Örjan.
och den som var sämst i gissningsleken var Yngve.
så grattis Yngve, äran går helt till dig ;-P

=^.^=


yellow ponys dancing on a rainbow far away in the blue sky

du skulle nog aldrig kunna gissa hur många handdukar jag har tvättat och dragit ur maskinen.
du kan nog inte men gissa ändå.
tänk dig en familj på fyra, duschen är på minst två gånger varje dag, det händer att nya handukar tas ut för varje gång, eller så används en till att torka upp utspilld vatten och en ny hämtas. räkna på det i en vecka och gissa antalet handukar!

på tal om att det är snart premiär för SATC-filmen,
så undrar jag om det kommer en Vänner-film..
för visst hade det vart otroligt kul?!!!!
typ, joey på loftet hos monica och Chandler..näh fan, jag var inge bra på manus..

jag kollade genom min vävteknikstenta idag och ett leende sken över mig.
tänk att jag hade mer rätt än vad jag trodde, det blev nästan ett väl godkänt. och flera saker jag trodde jag blandat ihop med andra blev inte sp tokigt och gav mig poäng.
full pott på sju-skaftad satiné :-)
27/30 på analysbladet- vilket jag inte visste riktigt vad jag höll på med...
kanon, bara jag kunde fortsätta såhär ett år till.

nä hörrrni, dags att dra ut fler handukar ur maskinen.
glöm inte att gissa, nu ska jag ner och räkna..^^


crazy shook on his shoulder and got himself a hooker in the corner of 7eleven

Sid har oturligt nog hoppat på mig i sängen i två timmar. jag har lite ont i kroppen nu. Rocky ligger kvar på sin sida omedvetande att lillebror är vid liv, han somnade sent som natten inatt. jag slängde på "a bugs life", nu ligger Sid lugn och fin, så lugn och fin att jag kan vakna till på mitt alldeless lilla egna sätt.

torsdag betyder att Hellen kommer tillbaka i stan.
det betyder även att våra planer sprack.
vi skulle nämligen in till hennes lya eftersom jag har nyckeln.
flytta om lite möbler.. typ ställa in alla hennes möbler inne på toa.
det hade ju vart grymt kul å se hennes mongomin när hon kliver in genom dörren.
men det har inte kunnats göra eftersom min karl kommer hem halv åtta vareviga arbetsdag.
och det Hellen, skulle vi kunna säga att du hade en himlans tur!
vi hann inte så långt, jag andreas och sophie (mina medhjälpare)

så vad ska man hitta på annars idag?
vädret ser ut att arta sig, jag ska nog ta och bege mig bort till THS och fixa studieförsäkranspapper.
och så ska jag även leta lagerkneg till min karl eftersom jag fick ett sms tidigt imorse;
"kan du kolla lediga legerjobb på nätet? jag pallar snart inte det här längre..omgiven av total idioter!"
his wish is my command
så att säga.
sedan ska jag dessutom tvätta mellan tolv och fyra,
åsså vet ni ju att jag ska skriva både CV och lappar ikväll.
sen har jag och barnen en date med C, det blir glassigt parkbesök ngnstans.
åsså skulle nog mor min komma och även systra min-weena.
så det ser ut att bli en fullspäckad dag.
i alla fall en fullspäckad tvättkorg att ta itu med.

daaah, vem behöver ett jobb när man kan ha det som jag?

like in the good old days- quick and dirty

det var la tusan på tiden att åskan kom över oss.
skönt att höra att gudarna lever..
så länge dom inte tar mitt modem är jag cool..

för övrigt ser jag på Juno, igen..
jag diggar den tjejen..

och nyss kom Rocky, mumlade om ngt vi inte hann uppfatta.
han hörde nog gudarnas slag eller så har han bara inte somnat än
han har ju vägrat sova sen vi la han.
(det är lite svårt att tvinga barn att sova-specciellt dom med myror i brallan)

i vilket fall som hellst
jag ville inget särskilt.
är bara så jädra uttråkad.
vet att jag borde plugga
och skriva mitt imponerande CV
men jag ser ingen mening med det
jag låter bli, jag säger som igår,
det överlämnar jag till morgondagen.

fan, ångest dryper över mig nu.
jag borde gjort det idag.

om jag går ut och ställer mig i regnet
med armar utstäckta stående på tårna
tror du gudarna ger mig piskan genom ett slag av åska
tror du att allt blir bra då?
jag hoppas det.

madness is butterflys all over my stomach just for a damn result

hjhmm ja, likadant varje gång.
lika mesig varje gång.
joo, jag är rätt mesig
när det gäller resultatet av mina tentor..

idag, fjärilar, igen!
nervositet uppåt 100 igen
igen..

men det lugnade minuten efter att jag klickade
tänk att grönt kan vara så fint, så lugnande..
Jooråå mina vänner- grönt betyder att jag klarade det!
Grönt är skönt, grönt är godkänt, grönt är härligt
.
det har jag bevis på nu^^

Väveriteknik avklarat!
high five!
hit me!

=^.^=

shithead made a mark in my heart, get your own man and leave mine alone

you!

jag känner en tyngd mot mitt inre. en flisa som tuggas in i mitt hjärta.
en flisa som inte ska vara där, en som inte hör dit
en som är till besvär. en som är för mycket.
allt kan bero på att jag känner mig osäker i mig själv.
men en sak är säker. inget går upp mot min karl.
det finns saker man skall hålla hårt i i livet.
Han är min sak. Min kraft som driver mig framåt.
även när jag tabbar mig stort.
han är till för att stanna.
så snälla sluta leka. jag finner det inget kul.
skaffa dig en ny hobby. eller en annan att plåga.
du kommer ändå aldrig få han i säng.
du gör mig bara ledsen.
du behöver inte försvinna,
bara sluta.*

*(du vet vad jag pratar om)

skulle det vara för mycket begärt?

=^.^=

theres a whole bunch of haters out there, swallow it and move on for fuck sake

jag tror att ni inte är helt borttappade om jag säger Blondinbella.
jag följer knappast hennes blogg men jag snappade upp det senaste..
och jag kan inte annat än att tänka;


Det finns fler som hissar en än dissar en,
inte lägger vi oss ner och dör för de

starka ord och handlingar borde göra oss starkare?
hur skulle en strid se ut om man inte reser sig igen
ingen ska lägga sig och ge upp förräns marken är urgrävt och kistan slipad.

i alla fall så försöker jag tänka.
men det är lättare sagt än gjort.
det vet ju jag bäst.
men ett försök är alltid en början.

Rise up and punch back!

what happened to the other guy?

man är ju lite happy att sverige vann och hej och hå
men att alla hyllar zlatan som ett helgon kan jag inte fatta ett dugg.
nu är saken så att det faktiskt blev TVÅÅ mål.
men var fasiken är samma hyllning till Hanssson?
zlatan hit zlatan dit, jag tycker det är tragiskt, han var ju trots allt inte den enda som gjorde mål
men han får tragiskt nog all credit.

bara för att hans namn är större och kanske till ock med mer berömt än hansson,
så är det väl inte rättvist att bara höja hans namn i skyarna och glömma bort resten??

jag vet inte ens varför jag bryr mig.
man måste ju ha något att förbarma sig åt varje dag.
det här får bli min.

aja baja


Vb: DSC02943

MMS

skulle testa mobilblogging. detta är Sid, han är glad idag.


all secrets are deep, all secrets are dark

nu är frågelådan öppen för alla sorters frågor.
har du en fråga du vill ha svaret på?
var då inte en mes, ställ den till mig.

My word is The Word

(alla frågor besvaras med glädje)


the pilot sits in the cockpit and says

jo vad var det jag skulle göra?
Skriva CV..
inte för att den kommer bli så imponerande,
så jag kan lika gärna vänta med det till morgondagen.

jo vad var det jag skulle göra?
Skriva lappar..
inför tentan i företagsekonomi i sommar..
inte för att den kommer bli så lätt...
så jag kan lika gärna skjuta upp det till imorgon också.

det tycker jag låter som en plan.

the pilot sits in the cockpit and says;
- you better do this tomorrow or I´ll crash the plane right in your ass!


i´m telling i´m here for youHeja SveRigE!!(0-2 We did it  We did it , We made it We made it)

wake me up when september ends

jag orkar inte.
vem sa att det var lätt med ungar..

an invitation to all of my friends

på söndag

grillar vi i

annelundsparken

intill lekplatsen

från kl 14.00

och framåt dagen

kom dit vetja!raindrops down my yellow cheeks

det var väl på tiden att det skulle komma en dålig dag, idag är det den mest dystra dagen på länge. och då menar jag inte bara det mulna vädret utan det faktum att jag ska rensa på dass och skura å ha mig i allt det äckliga.
och dessutom ska jag betala de äckliga räkningarna till Borås stad - barnens dagisavgift. två gamla fakturor på summan av 4200 riksdaler. och det svider och bränner, mina skattepengar!!

jag ska koka mig en thaisoppa på överbliven kött och benkadaver tilllagad med risnudlar för det är det närmsta lyx jag kommer idag.

"flyg flyg nyckelpiga flyg"


=^.^=


things i´ve done in my life

"det finns inte mycket som jag gjort i mitt liv hittils,
nästan lite sorgligt skulle jag säga.
i alla fall inget vettigt, inget bra som jag kan skriva i mitt CV.
Jag har tamejfan inget att komma med i livet.
inga direkt bra erfarenheter, inga direkt bra arbetserfarenheter.
vad har jag lärt mig under mina 24 år?'
hhmm.. att livet suger!
det skulle jag säga..
men det går nog inte hem på en arbetsintervju.

klart det finns saker som gör det värt att leva,
men de saker finns det dessvärre inte många av.
visst det finns många stunder som gör allt värt att leva,
men det finns taskigt nog fler stunder som inte är värda att unna en minut på.

så, vad kommer det egentligen stå på mitt CV?
utbildning; Omvårdnadsprogrammet
praktik; olika jävla hem och mongoställen
sex år som lagerslav på hELLOS.
ett sabbatsår med en lång resa
efter det började mitt mammaliv.

ja det var nog tamejfan allt.
åh jäddrar vad jag har fått göra i livet.
å jäddra vad onödigt det känns nu.

onödigt= omvårdnadsprogrammet(varför i helvete gick jag inte någon estetlinje som egentligen hade passat mig betydligt mer)
onödigt=praktikplatser med fakesmile dygnet runt(hur satan orkade jag med det?)
onödigt= slavåren på hELLOS(hur i helvete kunde jag stanna där såpass länge,varför vidgade jag inte vyerna och åtog mig nya utmaningar)

bra= resan (fixade mig en bra karl vilket ledde till ett förhållande som håller än idag)
bra= mitt nya mammaliv. (man växer som person ikapp med magen)

Annars har jag inte åstadkommit med någonting.
hur kommer då framtiden se ut för mig?
det ser inte så lovande ut med min enorma CV.

damn, that sucks."
like a worm dangling inside my brain

nu när jag

äntligen

tar mig ett glas

vin på kvälla

vafö helskottas i

balders balle får

jag ont i huvvet

för??

just another day in paradajs(craplife)

det blev ännu en underbar dag. fick lite cash i handen, glassade med C, fick sällskap av en hund på köpet. lekte i lekplatsen, träffade Victoria & Johannes med deras knodd Milvid. la undan lite plagg på Gina, handlade på Maxi med C (packhjälp++) fick goa färskpotäta och rom till kvällsmat.
med andra ord är jag helt nöjd. Nästan alldeles för nöjd, de senaste dagarna har varit allt för bra. nästan för bra så jag tror vi kommer stupa resten av dagarna i månaden.
nånting kommer i alla fall hända oss, så här skönt kan vi ju inte ha det,. det vore allt för konstigt.


not a penny in my purse, not a thing in my bankaccount

I´m so poor

why don´t you

lend me some

money??

sunday night on a madrass in livingroomTänk så konstigt att se Seth Cohen i annan teveruta än innehållandet O.C
In the land of women heter filmen från 2008.
nästan två timmar spenderades helt i onödan till en helt onödig film. Två timmar av vår söndagskväll åt en 26årig mjukporr-författare som bytt saliv med mormors cancersjuke grannfru och hennes anorexismala tonårs dotter.
aaacch, jag kunde klarat mig utan den ett par år till. Ja mena, han är ju inte ens snygg att se på. Bara den nörd han verkligen är i O.C.  Och den sorts nörd borde han fortsätta roffa åt sig i hollywood.

Efter den besvikelsen satte vi på The Machine Girl. Som är något heeelt annat. den finner sig i en annan filmkategori. splatter, japansk, skoluniform. Ja det låter ju kanon tycker Andreas. Och förvånandes så tyckte jag den var rätt OK. Den är i samma stuk som Kill Bill. Det är hämnd, blodspill, Hanzo Hattori-svärd, japaner, skolflickor..
Och klart värd att ses.. hehe. . (om man gillar splatterfilmer och Kill Bill)

Det var min söndagskväll.

p.s jag var sjukt sugen på den sista colan som finns kvar i min kyl men behärskade mig, den finns kvar ännu d.s


my day so far- lazy in the sun
it´s never fun being alone in the dark

småtimmarna nu..
karlafan är ute på svintyg.
Cupcake är hemma i sin mysiga lya.
pöjkarna i säng.
jag i soffan.
fortfarande vaken.
med tankar flygandes..
oro..
svett..

kalla fötter..


(blossa blossa

prince-frossa)


sun shine another saturday away from me and my cokestomach

satana. nu flög timmarna av denna lördag förbi. jag somnade med pojkarna-igen!! nu får jag ta igen mig och dricka cola.
snart kommer Cupcake å vi ska mysa med cola(såklart)och vin å film å tevespel. för min bjudning gick hem som fan igår.. nu rullar ronny &ragge på teve å det gillas av de 4 grabbarna i soffan. själv ska jag röja diskhögen och göra vett för idag så jag kan relaxa ikväll. :)

vad annars ska man göra i hettan??


alla tycks tycka värmen som kommit är liite väl jobbig..

jag likaså, men vi ska inte klaga för det här är det bästa med sverige!

det är som att känna sig utomlands-fast hemma.

i längden blir det billigt ;-D

(bra för oss studerande)
hoppas bara fom faaan att värmen stannar heela sommaren!
så vintern kan bli värd att skakas ut i väntan på ännu en het period..

yes, EM- de shit.
nu börjas det.
och det blir massa kul.
heja sverige! 
(sparka zlatan på skenbenet-i wish)
(för han suger pung)
(slå mig inte)
hahaha 


all good things come to an end

Det är lördag idag. Vilket betyder att Parschi är lycklig!!
Det är strålande sol idag, vilket betyder cola i solen
Det är lördag idag vilket betyder att Parschi får dricka tonvis med cola !!
Det är lyckliga dag idag!!


todays good line;

Rocky;
-jag vill inte ha, det tjejglass!

(en vit/rosa storpack pinn-glass)

trapped between fake and fun, 2bad i was asleep

jag var på liseberg, åkte berg och dalbanor i massor. gungslänga typ 10.000 meter upp i luften. bena skaka, jag tappar andan. kjolen blåser upp och visar mitt sköna. massor av folk. sockervadd. svart himmel.
 sedan kommer en liseberganställd käring fram till mig, berömmer mina snygga ben, kollar under min kjol, berömmer mig mer för att jag är så jävla snygg och sexig. hahaha jag får ett erbjudande av henne;
 - börja jobba hos oss. du får bra betalt.
jag svarar;
- jag vill ha ännu mer betalt. annars ställer jag inte upp!
sagt och gjort. jag har skaffat mig ett jobb under sommarlovet.

Sedan vaknar jag upp, besviken på att jag inte hann bli strippa på Liseberg med bra betalt.
damn it. försöker somna om. men icke. den drömmen är förbi.
dags att återgå till mitt vanliga tråkiga liv..
suck..

(det var en konstig dröm)an invitation for my sweet honeybee


from countrylife & barbeque to alcolife in partystyle

tillbaka i staden igen efter en hel dag av lantliv. har bytt om till nattens outfit så nu ska jag ut- annelundsparken med trevliga vänner. (+sprutat på rejält med parfym så inte landet luktar genom mig) (duscha?va´de hinns junte mä)

vi ses efter dimman.


i got stuck on my ass

iida, jag skulle ju hoppat av i farten men min klumpiga rumpa fastnade i vindrutan på väg ut (jag var för blond för att öppna dörren) så det får bli stadsliv för mig.. ^^
men vi kommer ju snart ut till er och festar järnet, dä lövar ja!

puss

=^.^=

on the road off town

nu blir det lantliv i skara/hjo eller vart fan det nu var....
^^

i´m sorry i have to let you down

C min compadre
jag måste göra dig besviken och ställa in vår glass-i-solen idag.
det blir att åka med mor å syster till syssling å tusenbarn med pojkarna.

Kan vi ta vår date i morgon??^^

=^.^=

just another(last) lonely day

ännu en underbar fiin sommardag. och inte vilken som hellst för idag ska stan fyllas med nyblivna studenter på bilflak tjoandes till deras vänner och familj samt människor som bara glider runt.. (man är ju lite avis såhär dags varje år)(tänk att vara 19 igen!).
detta är även sista dan för barnen på dagis innan de får sommarlov tillsammans med mig. vilket för min del betyder en sista dag utan pojkarna på dagarna. sen blir det ingen ledig dag, skrik och hå och lekplatser hit och dit. men skönt att det är sommar för vi kommer vara ute varje dag. jag ska trötta ut dom så in i helvete så dom slocknar fort på kvälla så jag kan få lite ledigt. ^^

idag åker vi till min syssling och hennes tusen barn. det blir kul för rocky och sid att leka med dom. då kan jag nog få en timme i solen för ett försök at bli brun. kött kommer grillas och thaimat kommer röras ihop. det blir en skön dag.

men nu ska jag njuta lite i min ensamhet..

=^.^=

near the graves

jag var uppe sju i vanlig ordning idag. lämnade barnen på dagis och stack sen till kyrkogården (som ligger precis mellan hem å dagis) gick in å leta efter bästa solplats. Det blev minneslunden. där satt jag en timme och filosoferade med solens sken mot mig. jo, det var kanske lite konstigt att jag just satt vid minneslunden-men det störde mig inte alls för jag var inte så värst upprymd just då. inga glada miner å livet-är så-uppåt-skyarna-moment!!!  bara en käring med taggarna utåt som tyckte om ensamheten i kyrkogården, fåglarnas kvitter och dödlighetens närvaro.  Det passade mig alldeles perfekt!

hade sedan utvecklingsamtal på dagis om båda pojkarna. det verkar som att livet leker för dom och allt går finare än fint. det var ju bra det. nu kan jag känna lite ro. fröken brukar intervjua Rocky och på frågan vad han skulle bli när han blir stor svarade han köra ambulans, bärgare och tatuerare. det en bra grabb! börja rita gubbar redan nu så kan mamma spara ryggen tills dess.

hhmm.. undrar vad man ska göra idag?  kanske tvätthögen och diskhögen som möglar..  :-/

=^.^=

ye ye i´m happy-monday tuesdag wednesday thursday friday saturday sunday

Jag klarade av den helt oförberedda tentan helt förträffligt bra idag. inte en mening läste jag och fick ändå ihop fem sidor med svar. Säljteknik & Butikskommunikation-mycket som skrivs av ren hjärna skulle man kunna säga. och det var mycket mer som hade fastnat därinne än vad jag nånsin tänkt mig (om mig själv) hehe. åh de va la iofs tur de.

efter skolårets sista tenta bar vi iväg ner mot sjön där vi låg och (försökte) sola våra bleka fisar. men idag blåste det kallt, knappt att jag bada bena. där låg vi en timme ensamma på stranden tills vi kom på att faaan vad vi måste käka för det har vi junte gjort sen jesus hängdes i korset.  så det blev thaibuffe´för mina sista slantar från HK-bössan. och det var det klart värt hundra år för idag hade jag tur igen- skaldjursröra!!! 

underbar dag!

imorgon åker då mina adoptivbarn till sina respektive hemstäder och så kallade parents..och det var ju oxå bra det för ger mig mer tid med mina vänner.

nu ska jag återgå till matlagningen för min bäste karl kom precis hem.
see ya later hoboes!!

=^.^=


it burns like fire cracks in hell

idag gjorde jag något jag inte trodde var möjligt. den som har en aning om parschi vet att parschi ej velat gå självmant nästan rent av naken med bara nå ynka liten tygbit uppe och nere..men idag hände det. 2 juni 2008 tog jag mig ner till en mindre strand en kvart från centrum iklädd zebrautstyrsel och uppsattt hår. Jag hängde en kortare stund på stranden där jag blev stekt och utttittad, en lite längre stund i vattnet, dock från bryggan för den nästan lite badkruka man är. det svalkade då skönt i benen. säkert ett tjugotals barn med deras respektive föräldrar, någon klen fjortisgäng på stock med gitarr.. annars vare jag och min mage och zebran i mig tillsammans med mina pojkar och adoptivbarn-stajnus å jojsie. självklart var deras moster Paweena med på ett hörn. det hela gick på knappt en och en halv timme och det kändes tamejtusingen i hela kroppen efteråt. så utmattad var det länge sen jag kände mig. aldrig mer tänkte jag tyst. men imorgon blev det sagt om återbesök lite tidigare på dagen så jag hoppas att det blir färre med folk då (och med färre menar jag InGa). men det vore ju som en myra i saltkvarnen.


(tenta imorgon som jag är helt oförberedd på, dax att ta tag i det-dvs typ ta en sömn å håpa på dä bästa)
/säljteknik och Butikskommunikation, det borde junte va så vidare krångligt^^

=^.^=

my sweet lollipops in their best mood ;-)Rocky och Sid.
mina mini-Me´s.

old people have to check in eventually, death in every corner

Yves Saint Laurent är död.

modeskaparen dog på söndagskvällen efter en längre tids sjukdom, 71 år gammal.
r.i.p

:´(

i can hardly breath, it makes me wanna scream

nu är de tok för bra för å va sant, tror himmelen öppnade sig för mig och släppte genom ljus och solsken. min tur har no kommit mig åter. jag vann nämligen ett halsband hos spraka.blogg.se ååh tusingen vad galet att det inte gick i stupet. nu är jag ettt halsband lyckligare och en vinnare. haha tji fick ni!!

and by the way;
helvetes helvete det gör så fruktansvärt ont i mig.
det var nog inte värt det kan jag säga för denna blåsa tar död på mina fötter.
ett litet nålstick och där rann lite ut, men fortfarande ett kilo kvar i balders blåsa.
jag haltar mig fram på ett och ett halvt ben
och för vad??... högklackat en lördagskväll. oh my god! det gör jag aldrig om.
"jag måste få vara kvinna lite ibland så jag byter inte skor!"
Och vaffö balders balle gjorde jante de för?!!
Snygg, Ohja det var jag i alla fall.
ett plus. ett noll.


kidzfree weekend zone

Helgen som gått innebar lediga dagar från barn, rock´n roll och ett flertals öl för mycket..
fredagen började med grilltema hos cupcake å karl där köttet aldrig blev färdigt och en och annan varmlagad köttstympe för mycket. Mygg och knott sög på det som gick, hela graveyard bastards med tillhörande fruntimmer och två okunniga musikspelare (jag å Andie) sög på allt i alkoholväg ända fram till söndagsförmiddagen. Det var fest tills siste man stupa, freja freaks i lördags bjöd ju som sagt på Joe hellraiser & the graverobbin bastards! rocka fett! dessa dagar har bjudit mig på goa kramstunder med många underbara människor, bland andra jonathan och maja. och nya konstiga människor fick man träffa, och gamla bekantskaper kom  åter för att sedan vända i dörrn. (stajnus,hellen, jojsie). Som sagt, helgen var minnesvärd!

farfar, farmor, när kan barnen åka med till kusten igen?? ^^

=^.^=

 • hit me hard right between the eyes
 • how do my future look like in a strangers eyes?
 • one... two.. parschi´s coming for you
 • drugs are fun, right? ask Alice in wonderland.
 • det här är jag, på väg mot (vad ja
 • to be continued, stay tune
 • I´m a cheater so give me a bitchslap and call me naughty
 • pretty face with a wide open smile is attacking you from behind
 • walking to get a six-pack, coke and ramlösa
 • grand opening for summernights on thursdays
 • happy is just a word but the feeling makes me go mad
 • i wanna pjuke right in your face, thats how ugly you are
 • if panic appears just in front of me, what shall do?
 • balls everywhere
 • lets play our asses off once again why dont we?!
 • about nothing and everything that you just can´t imagine
 • lets get retarded, lets minimize cash in the bankaccount
 • it always starts in my toes then it crinkle my nose
 • what color are you feeling today?
 • we got a problem a serious problem