summery of the evening.

partyt var för övrigt riktigt lyckat. osten åts upp till sista kexet, våra bjud-bag-in-boxar tömdes flitigt, och sing star lyckades spränga grannarnas trumhinnor. jag sjunger absolut inte, jag är tondöv har jag fått höra. men de som sjöng var duktiga. Så duktiga att husets grannar ringt Securitas TVÅ gånger för att få oss tysta. vilket vi egentligen var med tanke på att det var en lördagskväll klockan halv tolv. Så efter securitas andra besök körde taxi ner oss mot staden där jag blåste alldeles för mycket pengar. men med tio öl och två cider på bordet blev det bitchfight och tårkanal tömdes. vilken kväll/natt.
idag är jag helt slutkörd och jag äter tiotal chilis för att må bra igen. ångest, det är mitt andranamn.

presenter:
chokladask, Bajsande tomte!, presentkort Lagerhaus, Hello Kitty klocka. vin gånger två, blomma (grön)

p.s it was greit after all

she´s a skank for sure

Jävla Subba!!    

det går inte att råka bryta av ett par bågar mitt itu vid näsövergången. det gör man med flit!

Jävla skabba!

som inte vågar säga sanningen. det gör mig mer förbannad än att de faktiskt är trasiga.

she´s a fucking bitch

så jävla moget att göra sönder värdinnans (mina) glasögon, mitt itu och sedan inte säga ett ord om det. jag kan ta att man råkar göra sönder dem, ingen fara, men att bara lämna dem där för mig att se. SÅ JÄVla YNKryggad! och man trodde det bara var bra tjejer man kände. det gör mig förbannad!

jag vet vem du är.

black dress party style

på med outfiten, ner med några öl. upp med stjärnströssel på bordet. chipsen i en skål, osten på bricka och kex på fat. idag gäller det. vi firas 73år tillsammans. skumpan ska sköljas ner. 

vi ses!


let me have some of thisger mig tandvärk!


tandvärk!


she´s satisfied

för övrigt fick jag veta under dagens arbetspass att den missnöjda kunden jag hade i veckan nu skall komma att be mig om ursäkt. hennes syster hade ringt och sagt att hon nu var glad igen efter att hon öppnade presenten. och hon bad så mycket om ursäkt för situationen som var, men att vi var snälla och försökte dölja det hela så gott vi kunde. och då menade hon tjejen med röd lugg (vilket är jag). hon tackade för mitt välbemötande för hennes syster och tyckte jag var en väldans duktig säljare som kunde ta hennes systers beteende då hon blev nekad en klänning hon hängt undan. samt hälsade hon att systern skulle komma tillbaka och be om ursäkt till mig när hon har slutat skämmats lite. Nu känns allt så mycket bättre nu när hon vet hur det egentligen ligger till och att Gina Tricot försöker göra sina kunder nöjda och glada. nu kan jag sluta tänka på henne. puuuh!
(här kan du för övrigt läsa det tidigare inlägget om kunden ifråga)

p.s it is probably the best beer in the world, i have in my hand.

my boots are killing me

nu ska jag slå in systers födelsedagspresent. jag hoppas den duger alldeles perfekt för henne. den kostade mig några lösören mindre än vad jag hade räknat med och det är ju ett pluss i kanten. den ska kläs i något prickigt, är du överaskad?!! sedan ska jag dricka ett par öl med gubben hemma i (pågående) ljushav. det är en lysande idé som är behövligt och skall bli förträffligt fantastiskt. :)
oh, ja. mitt paket från GT har kommit med väldans fina väskor, strumpbyxor och ett fodral i 100% polyester. Förstklassigt! nu får jag sluta shoppa, min garderob säger ifrån. imorgon jobbar jag så då ska jag ta på mig fodralet och strumpbyxorna och vanka ner till centrum för att ställa mig bakom kassan.
Mina fina kängor dödar mig bokstavligt. men jag älskar dem och får stå ut med det.

p.s have a lovely evening

dots everywhere n i can´t get rid of them

klänningen råkar vara färdig, men jag är osäker på om den skall bäras. jag vet inte vad jag tycker. den är i alla fall lite prickig, en liten rosett pryder ryggen och den är nu väldig stor i omfång så underkjolen kan titta fram under kanten.
jag råkar också vara väldans kraftlös men jag kan inte gå till sängs. då är det någonting fel i systemet. jag borde inte, men jag vill omvandla min studiehörna till något prickigt. prickar verkar vara min besatthet nu för tiden. det är synnerligen vad allt prickigt kan vara så sött och oskuldsfullt. nästan lite som jag om man bortser från en del egenskaper jag har.

p.s there are eyes in dark places

taking something old and making something new

jag hittade en svart klänning från föregående år. den får duga. så jag tar lite tyg, syr om alltihop så blir det inte lika tråkigt och inte så gammalt. först var det tänkt att jag skulle sy en helt ny klänning, lättare sagt än gjort eftersom tyget jag tänkte på hemma, visst redan var en färdigsytt kjol. så nu gör jag så här och så får det vara sådär. sen när det blir färdigt allså. annars får jag strunta i min underkjol och köra kroppsfodral. för jag tycker om mina nya fodral. dem är förbannade fina.

no dress found

ingen klänning funnen. så jag ska se om jag kan knåpa ihop någonting ikväll slash inatt. jag och symaskinen. spännande, eftersom jag har tappat all inspiration till allt som finns.
jag har åtminstone köpt mig två svarta fodral idag. men för mig duger dessa inte till lördagens bravader. Min svarta underkjol är ett måste, så det går inte med ett fodral.

p.s hey ho let´s go

on the road

på jakt efter en dress.
skjuter upp skoluppgifter.
föreläsning klockan ett.
förhoppningsvis med en kasse klänning.

p.s peace out.

black dress emergency

imorgon råkar det vara torsdag. jag har skola. sedan är det fredag. jag jobbar hela dagen. efter det kommer lördag (vilket betyder vår black-dress party) jag jobbar till fyra.
grejen är att jag, värdinnan, INTE har ordnat någon svart klänning tills dess. och tiden räcker inte precis till. vad gör jag? det är väl okej om värdinnan kommer i tvådelad svart outfit?!! det är väl okej? okej?

p.s oh my god,  what to wear?

seems like a good one going on

du må vara speciell, för din födelsedagspresent ruinerar mig ;-)


p.s but i love you that´s why

nothing else matters

Ingen rolig incident hände mig på arbetet idag. inget roligt hände mig alls idag faktiskt. stressen tog över dagen helt och hållet, sedan kör busschaufförer som krattor när man har bråttom. och min mobil har lagt av, slog fel pin-kod tre gånger!! TRE GÅNGER!! direkt efter kom jag på vad jag hade. (suck) och nu har puk-koden gömt sig någonstans.

jag är sjuhelsikes trött så jag kommer heller inte kunna börja plugga ikväll. vilket ger mig mer ångest. BLAME YOURSELF!!

sad face because of me

plats: Gina Tricot Knalleland
datum: lönedag november
tid: cirka 16.05

kund: hejsan, jag hade hängt undan en svart volangklänning i storlek 42 igår innan stängning.
jag: jaha, då ska vi se. (letar ivrigt i skåpet)

jag: nääej, den finns inte här. vi kollar om den har hängts ut igen kanske.
jag kollar bland de andra volangklänningarna. det finns endast ett fåtal kvar i svart. men ingen i storlek 42. så jag springer in till lagret och hör med tjejerna.
tjejerna: ja, heter hon Jenny?
jag: yes.
tjejerna: okej, då är det hon som kom in igår. hennes mamma kom och köpte den som present så hon ville inte att vi skulle säga något om det.
jag: oj då, vilken överaskning det blir men vad säger jag då? hon är helt förstörd.
tjejerna: hihi säg typ, att hon får hoppas att tomten kommer med något fint.

jag: nej, den fanns inte på lagret heller.
kund: JAHA, det var ju KONSTIGT!, ja la ju undan den fem minuter innan stängning igår. har någon annan fått den?!
jag: nej, det är mycket ovanligt att det händer. tyvärr har den bara försvunnit.
Hon blir nästan tårögd, och jag ser hur arg hon är på oss. jag får dåligt samvete eftersom jag egentligen vet hur det ligger till.
jag: men du får hoppas att tomten kommer med något fint. och jag ler.
kund: NEJ DET GÖR HAN INTE! och hon vänder sig om och går.
jag: det vet man aldrig!  säger jag när hon gått sin väg.  okej, hej då!   avslutar jag det hela och ser att hon går därifrån med tunga axlar ner mot golvet. och jag kände att hon tyckte att vi hade den sämsta servicen EVER!! :)

sammanfattning: köp aldrig något din vän/dotter har hängt undan! för det första får butiksbiträdet dåligt samvete och för det andra blir personen i fråga väldigt, VÄLDIGT ledsen över detta. (i alla fall tills hon får öppna presenten) ( i detta fall OM en månad!)

i´m shivering inside out

kylan kryper in under huden på mig. jag kan känna hårstrårna resa sig uppåt skymningen, nästintill att jag känner dess rötter ha dubblats eftersom huden ger med sig små knottar under varje strå. till och med under min varma bomullskofta kan jag inte sluta darra. Snoret strilar ner längs näsbenet, den vill lägga sig på läppen som en varm hinna men jag tillåter det inte. En snabb inandning av den anledning att all hushållspapper är slut.

ingen klänning funnen till lördagens händelse. Black Dress-Party med ett gäng gamla som unga bruttor ;) för att fira våra födelsedagar. jag fyller ju om inte allt för länge 25 (ve & fasa). VE & FASA!!

p.s dressed for sucess


svart fotbeklädnad från minimarket söker nytt hem. Har du en plats ledig? se här

and then i go and say something stupid like i love you


 min allra bästa syster fyller år idag. hela 27 jordevarv har passerat genom hennes livscykel. Många gratulationer. men vi firar ordentligt på lördag, då vi gemensamt har en Black Dress-fest. Kanoners!

måndag betyder visst städdag för mig. det luktar gamla räkor och ett flertal soppåsar står innanför dörren. inte så värst fräscht kan man tycka. ikväll ska jag börja förbereda mig inför tentan också. det är ju en bra plan att börja med. Förberedelse.

p.s Paweena, i love you.

brainfreeze

det här är dagens sista lugna gatan. från och med imorgon måste jag börja jobba och knega och slita. så jag kan andas lugnt framöver. men jag får skylla mig själv som sätter mig själv i skiten.
vecka 48 är på ingång, för min del betyder det en himlans massa jobbtimmar. det känns just nu fasanfullt, eftersom jag känner att sjukan kommer krypandes.
- inte nu! Snälla!! jag har definitivt inte tid att bli sjuk nu. absolut inte.
efter jul och nyår kan jag bli dödssjuk, det spelar ingen roll. bara det inte sker nu.

nä, nu kan jag inte tänka. en mentholbit har fastnat upp i näsan, nästintill hjärnan.

det här är ett skepp som rocky byg

MMS

det här är ett skepp som rocky byggt ihop. Kronan med hoven, det tydligen drottningen. Och den andra kronan, det är kungen. Sedan har vi tre romare på hästar, en indian som slåss, sen har vi en horngubbe, och till sist en krokare. Ja en riddare finns med på skeppet också. Och en kokare. Två är tydligen i samma lag, och de andra i annan lag. Barn är barn. Med bra fantasi.


it´s just a regular saturday ahead

idag ska vi göra palt. på brämhult. hos mina svärföräldrar. Jag är inte så förtjust i palt, men det går allt ner. jag är inte en kräsen flicka. Andreas är ett stort fan av detta norrländska fenomen. Svärfar är nämligen från norrland så det ligger i släkten att palt är favoritmaten i släkten Ande´n. Vi kommer stanna kvar länge, troligtvis hela kvällen. det ska bli roligt. det var det sist. jag är en familjemänniska som umgås gärna med släkten.

efter Twilight satte vi oss i myssoffan och satte på en svensk vampyrfilm- Låt den rätte komma in. (nej, det är ingen porrfilm) Det var en riktig kalkon, så vi satte på Max Payne. men när klockan närmade sig fyra så stängde vi av, så fortsättningen blir en annan kväll. lite synd för den var bra.
och kräftorna var goda som få, likaså räkorna. och våra snittar var en delikatess, både för ögat coh smaklökarna.

nu vill jag ha en cancerpinne.


one of hundreds in twilight


nyss hemkommen från filmen Twilight. och det kan vara den enda gången sen jag var liten som biosalongen inte störde mig alls. rättare sagt var det underhållande. det roade mig att skratta åt femtonåringarna i salongen som skrattade åt replikerna som jag inte tyckte var så lustigt, och ändå ser jag mig som en humoristisk person med kanske lite väl sjuk humor.
filmen i sig, ja det var ingen riktig hit som resten av bloggvärlden verkar tycka (iaf de som sett den). Jag blev djupt besviken eftersom vampyrfilmer kan vara de bästa av alla filmgenrer. Jag ser filmen mer som en romantisk drama, vilket den säkert också var menad för^^. vampyrgrejen var nog mer som en extrakrydda för att få spänning i filmen. Den innehöll en del skrattjagande repliker, det kan jag säga, men det var ingen komedi som femtonåringarna verkar tycka med tanke på det högljudda skratten de höll inne med. Den hade romantiska drag, sådana alla tjejer ler åt. men ingen gnutta spänning, vampyrfilmer för mig ska vara spännande från början till slut. Tio minuter av filmens två timmar tycker jag mig vara nöjd. resten gick som en vals, lite segt, händelselöst, inte alls vad jag hade förväntat mig. En kommersiell film helt enkelt. och jag som trodde att nu, nu skulle det komma en grym vampyrfilm. det var en bra tjejfilm men ingen bra vampyrfilm. Trailern ger verkligen fel syn på filmen.

Så, nu kommer alla spy på mig för att jag inte tyckte den var värd mer än en stjärna. (Borås tidnings recensent- du hade all rätt att sätta en stjärna på den, jag håller iaf med dig).


hört efter filmen:
- åh, jag vet i alla fall en sak. jag är kär.
- herrgud vad snygg han var.
-den var skitbra, och han var ju så himla snygg.

Och jag säger:
- BITE ME !


Självklart är han snygg! alla vampyrer är snygga! bleka, mystiska lite sotiga trötta ögon, läppar man vill kyssa. men det gör inte filmen bra! Jag saknade den gothiska stilen, spänningen, MER blod. (vafan 15 års åldersgräns!)

p.s I have tissues in my pocket, vomit.

kept out of sight and reach of children

100 tabletter för sömnen och humöret, 404 kronor. det tycker jag är rena rama rånet. inte konstigt folk blir mer depprimerade av att köpa medicin.

nu är jag hemma. en promenad i kylan gör mig inte bättre. men vad gör det när det nu finns 2 paket kräftor och en påse räkor. jag ska göra snittmackor (rostade) med rom, räkor, gräddfil och dill. det blev detta istället för middag ute. Kanoners! Kräftor är vårt tredje barn, skulle man kunna säga.

jag måste städa i ordning hemmet så syster kan mysa här ikväll med pojkarna medan vi ser på TWILIGHT!! Äntligen en film som får mig att vilja gå tillbaka till biosalongen. hoppas det kommer fler.

p.s Glamour glamour glamour

always ready for some friday

Fredagsplanen är TWILIGHT på bio. vilket är väldans konstigt för mig. jag tycker inte om biosalonger. men jag tycker om vampyrer. och i kombination med varandra kan det nog inte bli så hemskt farligt. det återstår att se.
direkt efter det blir det ps3-natt och kräftor om jag lyckas få tag på sådana under dagen. tanken var från början middag på restaurang för att fira våra år tillsammans men det får vi skjuta fram sisådär en vecka.

Yey! vampyrer!!!!!

meat, clamps and shrimps

en förtjusande middag, underhållande samtal med skratt i hög grad. Det blev många återblick i våra liv som vi delade med oss än en gång. Smilgroparna drogs så mycket att det nu värker i mitt ansikte. det var riktigt lyckat. och min mage är alldeles fylld. mer än nöjd.

jag ska blunda och se om jag kan förflytta mig till någon underbar plats. jag ska vila. jag ska sväva. bland molnen, i drömmarnas land.

p.s saying goodbye for tonighthttp://www.gratisgen.se/ref/91215


right behind the corner

min dag har varit randig, den har innehållit en del suddiga saker. bland annat all radergummi som gick åt under dagens mönsterritning. men resultatet blev god så nu väntar vi bara på ett uppdrag av självaste H&M för en inlämning. det ska bli intressant.

kvällen kommer som sagt spenderas tillsammans med den thailändska maffian; i form av mina tre storasystrar och vår gangsterboss till morsa. Presenten till bossen blev en tunika, pälskrage och en varm kofta. allt från Gina Tricot. (mycket bra pris efter rabatten) Hon ska få det när hon kommer till mig så vi "klär" upp henne inför middagen.

Man tänker inte det så ofta om sina föräldrar, men ju äldre man själv blir ju närmare döden kommer dem. Man vet aldrig vad som kan hända. och man måste ta vara på varenda stund tillsammans med dem eftersom man aldrig vet vad som väntar runt hörnet. Till exempelvis fick min sambos far reda på för en vecka sedan att han hade fått Leukemi (den sort som endast män får).
Plötsligt kan de bara ryckas bort från en utan att vi hinner blinka. Vi borde tänka mer på våra kära.


happy birthday to you

min mor fyller år idag.
så jag ska ner och köpa henne en fin present.
ikväll ska vi fira henne på restaurang Oliven här i Borås. Hennes önskemål var en stor biffig köttbit, så det ska hon få. Det blir bara mor och mina systrar denna middag. En middag vi inte upplevt sälva på jag vet inte hur många år.

go another directionjag borde påbörja ett nytt liv. tänka annorlunda. agera annorlunda. göra bättre ifrån mig på alla håll och kanter. sluta vara så neg. jag borde gå ut i friska luften, plocka blommor, sola mina orakade ben. klappa händerna, jubla och hoppa enbent. jag borde vakna till liv. eller åtminstone gå och lägga mig.

p.s i´m a zombie on crack

such a fool

vad är jag för en människa? om du skulle beskriva mig?
jag känner mig kluven, återigen har jag reflekterat mina tankar. vad gör jag, vad vill jag, vem är jag, kan jag, orkar jag. Så kluven att inte ens min kasse inköpta snacks (för 220) kan ge bot på.
jojomän, vi hade tydligen fått in 300 riksdaler idag för en blus jag lämnat tillbaka. det var behövligt, men det gjorde ingen nytta i slutändan. nu sitter jag här med fem olika snackspåsar, tre ton choklad och sura hårda. snart är det i alla fall helg. vilket betyder playstationhelg. hela långa helgen. jag är ledig från jobbet.


upside down again

Under dagens gång har jag lyckats röka upp mina cigaretter och glömt av att köpa nya på vägen hem. det är ju något man tror alltid finns i väskan. nu får jag smått lite panik. men får invänta karln innan jag kan springa och köpa. Under dagens gång har jag dessutom klippt ut mina delar till ett förkläde som skall sys, jag har även pressat en av dem med en press som tydligen är gammal som stenåldern, vilket inte märktes då den pyste ånga som attans och gav ifrån sig ett lätt ljud. Under eftermiddagen har jag vilat ögonen på en filmduk som visade steg för steg en jeanstillverknings processgångar, från olika delar till nål och pressarfot till färdig plagg. Allt detta genom ett hängsystem designed by ETON (boråsgrundat företag), otroligt hur snabbt ett par jeans tillverkas. Cirka 22,7 minuter rättare sagt. (gäller endast sydelen) Visst är det otroligt?! och så snygga resultaten blir! oh my god!
Jag har också fått veta resultatet av en tenta, och som alltid går det lika bra^^
och som alltid får jag mina underbara tankar och röster efteråt. min dåliga sida skjuter pilar mot varenda känselnerv, och jag kan bara se negativt mot saker och ting. mot mig självt. jag kan inte påstå att jag inte lägger ner tid på att försöka, eller att jag inte orkar. För det gör jag, så länge mitt psyke låter mig. Hjärnan, det är kroppens drivpunkt. om den inte fungerar normalt kan man nog heller inte agera normalt i olika omständigheter. Deppresion är en tydlig påföljd av en icke fungerande hjärna. (enligt mej) Självklart finns det andra faktorer, såsom denna årstid- DEN SUGER! Vinter leder till deppresion. Många drabbas av den fick jag lära mig av handelsfacket. (inte så konstigt om man jobbar ute på Ellos)

Ey, hur i jösse namn har jag kunnat snurra mig in så här mycket på helt egentligen onödiga saker. det enda jag ville få fram är att jag inte är nöjd med mitt resultat och specciellt min prestation i det hela.
(och sluta hylla mig för att jag är så duktig med skola,barn, hem och arbete. för det visar sig inte!!) jag är så trött på att höra det.

p.s  yes i´m tired too for writing it, but it´s like therapy, i can tell

Love as it should be.Idag firar vi 6 år.

p.s Oh My God !   :-o

why dont i learn from my actions

det är ingen hit att ladda hem serier och sedan börja titta på dem under kvällen^^ jag har sovit tre timmar, vilket innebär att jag skulle behöva sova tretton till.

ingen bra ide´alls.

inte alls.

here come´s santa (parschi)Clause

jag har nu bestämt mig. det kommer bli en kanonfin födelsedagspresent till Sis. likaså en liten en till Becc´s, mora min är också klar.

Nu väntar jag bara på pengarna.

sen får jag fundera lite mer på klappar. det blir ju en del. Sen har vi dom som inte vill byta, gett mig det som förslag. men jag kommer ändå köpa ngt till dom. det hör liksom till tycker jag. en jul utan julklappar- vad är det?!! Sen om jag inte får något gör väl inget, nöjet ligger ju i att köpa. :) En tanke kostar inte alltid mycket. det min syn på julen. 

hoppas lönechecken säger detsamma. 

p.s i miss my GAYfriend ! (over sea)     ;) 

some thoughts two three times in my head

det är något så märkligt vad många små ting som forslat ut från mitt huvud. tankar, nej mest funderingar faktiskt. och inte den vanligaste kanske. (men hälsosammaste) Funderingen låter så här:
-Jag borde sluta röka, jag vill sluta röka. jag ska sluta röka.
Men det underligaste kommer tre minuter senare in i funderingen.
- nej jag vill inte sluta röka, att röka får mig att må bra, på alla sätt och vis. jag vill verkligen inte sluta.
Likt en boomerang vänder funderingen åter till något positivt.
- det skulle verkligen göra mig gott att sluta. jag vill inte se mig själv som 30+ med en cancerpinne mellan fingrarna. Jag har varit nikotinberoende i tio år (bortsett från en graviditet) om jag fortfarande röker om tio år, då är jag skrumpen inombords, och antagligen svart. jag vill vara en rökfri morsa som orkar springa i backar. 
Ytterligare tre minuter har passerat, jag tar ett bloss, röken passerar min hals ner förbi lungorna, drar sig utåt mina nerver och jag får en harmonisk och förnöjsam känsla.
- jag vill verkligen inte sluta röka. jag vill inte. jag vill inte. jag älskar cancerpinnen mellan mina fingrar.
Okej. vad gör jag nu? vem ska jag lyssna på? min ängel eller demon på mina axlar.

dealing with my inner self

den största vitlöksklyftan i kylen, rivna morötter,körsbärstomater och åtta stora röda/gröna chili´s för att bota min bakfylla och söndagsångest. ramlösa sköljer min svalg och ljudet av San Andreas (spelet) hörs dovt när det enda jag hör är rösten i mitt huvud.födelsedag. den tjugofemte i ordningen. infaller snart, rättare sagt den fjärde.
Jul, min nittonde i ordningen, infaller snart, rättare sagt den tjugofjärde.

det är presenter på väg. utgång, ingång. det är presenter överallt. jag tänkte nämna vad jag önskar mig. eftersom det är många som undrar.

- en resa. någonstans bortom denna planet. kanske till en Narnia-värld. eller till shoppingmassan i London, kanske en solglimt bakom glasögonen i medelhavet. kanske en weekend vid slottet i Prag.
- heminredning. presentkort till små fyndställen. Lagerhaus uppfyller mina krav, Stengården har underbara ting.
- Ugg´s skulle värma mina kalla fötter i lekande snöhög med barnen. svarta.
- en lägenhet. med tillåtelse för läggning av pepitagolv, stenmur och vedbrasa. hellst en bostadsrätt mitt i stan, då jag kan måla den i tusen färger och få den precis enligt min önskan.

Och Ja, det är klart att jag förväntar mig att du har mycket pengar. och är tillräckligt generös för att ge mig lycka i en låda. det är klart att jag förväntar mig något, en stor låda med en rosett eller två istället för snören. Innehållet ska få andan ur mig, för att Du, du är min bästa vän. Har du inga pengar, går det lika bra med en fis i en burk. ljuva fismoln som får mitt sinne att börja gråta. har du inga pengar, går det bra med en tanke, kanske utkladdat på ett papper. eller en poetisk dikt från ditt innersta, ditt hjärta, din kärlek och omsorg för att jag vet att du bryr dig.

mitt innersta. du är rösten i mitt huvud.

p.s i told you so


thanx beccs

för fransklänningen så jag slapp se ut som ett 80talsvåp ändå.

sunday morning, you sure have changed since yesterday

Koppla av till skön musik eller kryp upp framför teven och mys till din favoritfilm, efter en häftig natt.


sorry 20´s

Sorry Cupcakes. men jag kommer ligga lite före i tiden.
skål på den.

bloody hell in my closet

jag ger upp: jag har gått efter 20tals- kodexen. pärlor, fjädrar, lite spets, smalt bälte. enkel tajt svart klänning(fodral), allså en mild vamplook. men jag ser ut som en MADONNA på 80-TALET !!

Ypperst svårt.
*suck*

throw myself in a ring of fire

jag har i alla fall mod nog att välja ;)
jag väljer att vara asfull och pinsam- folk skulle få så roligt i mitt sällskap då.^^
jag väljer häxtänder och finne på näsan- så kan jag åka till blåkulla på riktigt.^^
jag väljer dålig andedräkt- man kan låta maten tysta mun.^^
jag väljer finnar på brösten- det finns täckbara sexiga underkläder att dölja dem med ;-P
jag väljer att vara två meter lång- så jag kan se ner på folk utan att skämmas^^

COWGIRL !

plague or cholera

Ruskiga vädret i tid och otid. Detta får oss väldigt bekväma hemma i soffan under en varm filt. Vissa stunder känner vi oss till och med lyckligt lottade för diverse händelser i vardagen.  Men nu har det blivit dags för en ny kategori, som du är välkommen att deltaga i. Ämnet är obekväma val.
Vad väljer du?

1. Antingen
alltid vara asfull och pinsam eller alltid vara bakfull och ha regelbundna kräkningar.

2. Antingen alltid ha häxtänder och finne på näsan eller alltid ha hår på tungan.

3. Antingen vara känd för sin otroligt dåliga andedräkt eller vara en försupen alkis på en parkbänk.

4. Antingen ha finnar på brösten eller groteskt utstickande näshår.

5. Antingen vara 50 centimeter kort eller vara över 2 meter lång.
VÅGA SVARA! 
COWGIRL 
*grrr*


mindsucking teacher & todays plan

full klass 8.00
föreläsning inställd.

glödande men virrig diskussion
gällande Streetwearmässan i Barcelona
och Copenhagen international Fashion Fair
överenskommelse om att besöka mässorna.

promenad hem under familjeparaply.
provning av 20tals dressen och acc.
godkänd.

fika på Cafe´Viskan.
återlämning av skor och blus.
inhandla morgondagens alkoholintag.
gång hem.

slumra en timma.
hämtning av barn på dagisplats.
relaxa.

kolla film.
mysa.
dricka vin.
ge fredagskärlek.

(varför skriver jag detta?!)

p.s my life is boring.

blurry mindcell

.

love to hell(en)

kärlek.
just do it.

nu klipper jag kortet.
so long
farväl
auf wiedersehen
goodbye.

ooops i did it again..

promenerade på stan idag där jag spenderade pengar på ett par fina svarta ormskinnspumps, en blus till 20talsfesten, körsbärssmycke och underkläder. det dumma är att jag kommer nu få lämna tillbaka dessa eftersom jag märkte efter köpen att kassan var torrare än zaharas öken. det gör mig lite ledsen när jag tänker efter. hur mycket mat kan man trycka i sig eftersom vi alltid har mindre än vi förväntat oss i slutändan?! och jag vet att min present till andreas inte har gjort någon skillnad eftersom fakturan skall komma till nästa räkningstillfälle. jag får helt enkelt sy ihop någon klänning eller rota fram något ur garderoben som är godkänd nog för att bäras på lördag kväll.
Lyxfällan kanske borde komma hem till oss. det är ju en bra ide´. eller så borde vi klippa alla kort.

p.s it always turns out the same

sex in the calender

jag måste hitta min gamla dagbok. jag tror vi firar sex år nästa vecka... (i sängen iaf) jo, vi har inget sånt där som alla par har, bli-ihop-datum. det enda vi har är min gamla dagbok där jag skrev ner datumet för vår första intima afton(om vi nu ska prata fint). för det innebär ju i princip samma sak...eller?!!?!

jag tror det infaller i nästa vecka. och det får man ju nästan ta och fira. och det finns ju helt enkelt bara ett sätt att fira det på  ;) 

p.s starts something good

to drunk to walk in high heels

okej. tjejspel på ps3?!
i plattformsformat, finns det? det är nämligen det enda jag gillar^^
hello kitty-spelet är söt, undrar om det finns till detta?, ratchet & clonk? (eller vad dem nu heter), Donkey Kong?? SuperMarioCart??  finns dem?  och liknande, de tilltalar mig.
jag är inget fan av kluriga, invecklade spel. barnvänliga ska dem vara. de är mer färgsprakande, väcker liv i en och får en på bra humör. precis vad jag behöver.
om inte en coctail. snart. lördag. gin. och Cupcakes! wiiiiiiihh

rolling will help you avoid gun fire

vilken dag, det kan jag säga. lekborgen är ju allt vad man förväntat sig. trötthet vill säga, i form av två pojkar under 110centimeter. väl hemma somnade Sid i en skön ställning mitt under kvällsmaten. han sköt fram sin tallrik, lade huvudet på armarna och somnade. kan du tänka dig, somna ifrån en kebabtallrik^^

i helgen väntas skön lördag med vänner i 20tals tema hos käre Cupcake. imorgon skall jag och Sis ut och leta outfit. huvudbonad har jag nog färdig redan. men inget fodral att sätta på. ska se om jag har dugliga klackar till kvällen också annars är väl det en väldigt bra ursäkt för att få shoppa, visst?

jämte mig sitter en skjutgalen kriminell Bastard, om jag nu får utrycka mig så. -jävla fittspel. säger samma karl. ja, det var nog en bra present tror jag. den rullar varm.

p.s i need coke in my vains

like scrapping an itch bit by bit

det börjar lossna. bit för bit. in i småtimmarna. imorgon hoppas jag på mitt normala jag igen.

me myself and i

det är nageltrång på gång. ålderdomstanden kanske på väg ut igen. jag har sug efter allt ätbart. jag har funderingar som krockar med tankar och känslor i mitt huvud. jag har dessutom inga naglar kvar att bita av. tröttheten kommer över mig lika snabbt som molnen har dragit sig över dagens himmelkropp. det har varit en dyster dag. och jag känner mig lika dyster inombords. men kan inte riktigt sätta fingret på det. en Lion har inte hjälpt, halva ligger kvar på bordet. en puss på kinden känns knappt längre än sekunden den varar. musiken i luften får inte blodet att dansa. mina öron kliar, läpparna är torra och jag önskar jag hade lite mer pengar så jag kunde shoppa bort tomheten. utan orsak, för mig, finns den där. kanske kanske kan en cigarett hjälpa. det känns som nageltrång, som en tand som växer ut. och det känns som om jag krymper inombords. konstigt. det är vad det är.

p.s stoneface, that´s my second name

C

fika med cigg och kaffe/pretty cocktails!!!
boKaD!!
;-)

not a thing in my vains

jag har inte gjort ett skvatt idag, och det känns bra! ska fortsätta med det i två timmar till, sen tillbaka till verkligheten.

somewhere over the rainbow

har vi kommit till det stadiet där vi inte pratar längre?
eller ska vi bara sluta prata om saker som hänt oss..
eller har mina axlar frusit till is, eller mina åsikter fått dig på fall.
vad händer?! mina cigaretter är i alla fall inte slut.

tu du di dam dam

jag somnade sju igårkväll. vaknade kvart över nio idag. men låg kvar i sängen till halv elva. det betyder att jag har överdoserat sömnen. femton timmars sömn kan inte vara hälsosamt. men om vi räknar med en timmes sömn av femton dagar jag sovit korta nätter, så blir det inte så farligt ändå kanske. jag har tagit igen en timmes sömn av de nätter jag sov så dåligt på under tentatiden. höhö hänger du med´?!

jag började fundera på vad dagen skulle innehålla för sysslor. skickade iväg ett flertal sms där jag bjöd med föräldrar till lekborgen. men idag var det ingen som ville/kunde. så det kommer bli imorgon istället. vare sig någon skulle följa med eller inte. så schemat idag ligger i att städa upp hemmet. i vanlig ordning.

sitter också och funderar. varför känner vi ingen som kan köra oss till ikea. någon som inte är för självupptagen, men som har bil och ett gott hjärta. varför känner vi ingen sådan? tre månader har gått och Sid har fortfarande inte fått sin växasäng på grund av detta. katastrof! snart tar jag cykeln dit.

p.s i wanna drive one of your cars

cows sleeps standing

jag är helt utslagen och kan inte riktigt förstå varför. under mönsterkonstruktionens sista timme gäspade jag var femte minut. det blev en sakta promenad bort till dagis och lika sakta hem igen. och nu, efter en full mage, nu tänker jag nog lägga mig. som sagt, helt utslagen. och jag kan inte förstå varför.

p.s when the dawn has passed you will rise again

shortest woman

Finlands kortaste kvinna heter: Sirkkanitti

*höhö hö hö*

p.s laughing out loud

the sky is crying tears all over me

det åskar, mullrar och regnet öser ner som bara den. det betyder att jag inte kan använda mina nya skor idag. och det gör mig lite ledsen. bak på foten har jag dessutom skavsår av mina kängor, så det kanske vore bäst för mig att strosa runt i sköna prickiga stövlar.

detta väder får mig att vilja strunta i alltihop som hör till livet. jag vill kura ihop mig under täcket. och kolla på tjejfilmer/serier. häromdagen såg jag på Over her dead body med desperate Longoria. hon var allt för brunsprayad och såg faktiskt ohälsosam ut, vilket man inte alls är van vid^^

p.s i love thunder

turning twentyfive is like getting stabbed in the back

syster avslöjade vad min 25års present från familjen skulle bli. nu har jag ingenting spännande att se fram emot^^
schedule of today

Dagen började med en hyffsad sovmorgon, fast jag fick lägga mig i Rockys säng inatt för sambon väckte mig av snark-läten så jag kunde inte somna om. uppvaknande, påklädning och promenad till restaurang Granada där vi åt god fars-dag middag. mötte upp pojkarnas faster och färdade med stadsbussen till knalleland. där inhandlade vi fars dag present till farfar och en födelsedagspresent till farmor. När det var klart gick jag tillsammans med Rocky iväg för att inhandla en fars dag present/25års present (till happa/sambo) Vi kasserade ut en PS 3 konsol med tillbehör och GTA 4. en present jag sedan länge velat köpa till honom, och nu passade den bra i tid till fars dag. - vilken fars dag present.tyckte kassören och för att inte verka så himla generös svarade jag- jo kanske, men det är en försenad 25års present också så jag ligger lite i lä. det hanns med en kort fika tillsammans med moster. sedan åkte vi lokaltrafiken igen vidare hem till farfar, där happa, faste och Sid redan befann sig. vi njöt av varandras sällskap och det var mycket trevligt eftersom sådana stunder inte händer allt för ofta. och man vet aldrig när stunderna med de käraste rycks ifrån en. och nu sitter vi i teverummet, konsolen är ikopplad och den kommer säkerligen rulla varm hela natten. emellanåt hör man små grymtar och stön från sambon. han är helt såld på grafiken och hela grejen. killar !

p.s happy with today


celebration of the fathersför happa har äran idag.

nobodys wife

Tjenare Kungen !


Question of the day

Vad heter finlands kortaste kvinna?'

*fniss*

p.s I have humour like a ten-year old

life takes another turn

en dålig nyhet väntade på mig när jag kom hem. det är en liten bit undran, ilska och ledsamhet som kommer över en. men man har familjens axlar att luta sig på när det blir för mycket att ta itu med själv.

p.s we´ll do it together, we´ll go through it

friday´s all the same week after week

sju olika påsar snacks (chips, popcorn, stjärnor) och en Pringles. sexpack cola och folköl. Thaisoppa på spisen. Ja, det har varit klart för en mysfredag länge. men frossan tog över. min frossa jag har burit på hela veckan. jag rör på mig, städar undan. Det finns alltid något att plocka på här hemma. det håller mig varm. dessutom har jag ingen tid för städning imorgon. Det blir arbete mellan tolv och sjutton femton, sedan blir det party/pokerkväll med vänner.

Äldsta grabben följde med mormor för övernattning idag. Lillkillen är helt otrolig härlig när han är ensam hemma med oss. likadant är det också vice versa. barnvakt för en pojk får oss nästan att älska dem mer. han vill heller inte sova, så han är vaken fortfarande, iklädd sin myror är fler än elefanter- pyjamas ;)
han får det eftersom han är söt som lingon. en stund till i ala fall.'

p.s I love you

we all got a bit scarred

jävla dåre! det skrek jag rätt ut.
vi var på väg hem från dagis. på övergångsstället. halvvägs igenom. då kommer det en röd bil på vänster sida. i lite väl hög fart tyckte jag. Jag höll Sid i handen men Rocky gick snäppet steget framför mig. och bilen gav ifrån sig ett skrik i bromsen, men sedan slutade det och det verkade som om han gasade på ändå. Vi stod en meter från bilen. och han hade kunnat köra över Rocky. Jag vet inte vad jag tänkte, allt gick väldigt fort. jag hade i stort sett bilen framför mig. Jösses, det hade gått illa till. men Rocky var vaksam och vet reglerna när det kommer till övergångsställen. när bilen kom i farten backade han ett steg mot mig istället för att springa över- tack och lov! jag blev så arg så jag skrek efter bilen. Vi stod ju på övergångstället OCH det ser man från håll om man kör bil!!

efter händelsen pratade jag och barnen. och alla kom fram till att bilen var dum. dumma bil, sa Sid. polisen kanske jagar han, därför han kör fort, säger Rocky. Rocky är fem år nästa månad, han vet vad som händer om man blir påkörd. jag är väldigt lättad över att vi gick igenom detta när han var mindre. Han blev så klart rädd, jag också, eftersom jag skakar lite lätt fortfarande. Nu kommer vi alla vara mer vaksam när vi ska passera vägen. För det finns dom dårar som inte ser mer än sträckan dem kör.

dåre!

p.s thank God for watching him

trip to the states

Knutas, jag kan fortfarande inte kommentera på din blogg. det är någonting lurt där. så jag vill bara önska dig en trevlig resa. hälsa Gelica. och kom inte hem fet av alla donuts och friterade kycklingar^^

p.s dont crash and burn

about everything and nothing

mina naglar är korta och ful-målade, kanske efteresom jag målade dem under föreläsningen i juridik igår^^ och det gör även ont i dem. jag bet av alla tio när jag var rastlös häromdagen. jag vill få saker gjort. hela vår hall är full med min garderob som inte får plats i skåpet. det tomma terrariet skräpar i ett hörn. dumpa på soptipp är min önskan men sambon har en annan plan. barnstrumpor hänger på tork över elementen och disken växer ikapp lövens gula högar utanför huset. Luften är kall och ett grått täcke drar över oss. jag vill inget hellre än att stanna i sängen, återgå till den härliga dröm jag hade. men i eftermiddag är det labb. det innebär tyg, sax och färgpenna. YEY!

p.s my boots are made for walking

things in life you gotta pass to get through

det var tidens för första föreläsningen i affärsjuridik idag. hela sju timmar tillsammans med en talande skånsk medelåldersman, som avslutade varje mening med ett va´. vilket påminner mig om alingsås-bor på något konstigt vänster. affärsjuridik är min absolut sämsta sida. nästintill värre än politik, vilket inte intresserar mig alls, vilket det egentligen borde göra i och med nya presidentvalet som föll på en viss Obama(tydligen) (vem är han?) Staternas nya president som kommer förändra Amerika självt och resten av världen, däribland mig själv. men jag har inte den blekaste av intresse till att ta till mig något som heter politik.
så, juridik. snäppet värre. Hela dagen har varit lite av ett blurr. jag köpte nya färgpennor vilket resulterade i ett flertal färgglada anteckningssidor. det förgyllade min dag alldeles lagom.

och nu ska jag och pojkarna få oss nudelsoppa medans glamour fyller pixlarna på teveapparaten. Ikväll vill jag värma mig med hundra tända ljus i vardagsrummet och titta på Weeds. flåt Fjäll, men det tänker vi nog göra. du åker ju bort hela tiden och dagarna rinner inte alltid iväg. Gräs är alldeles för roligt för att behöva väntas på! :)
(ändrade planer- det blir MTV EMA istället. vår årliga natta vi aldrig missar.)
p.s I wanna get high, soo high

what if the leaves dont fall from the trees

jag hade tyckt det vore jättekul att åka till norge och jobba ett år, bara för att dubbla kassan lite. för att sedan lämna deppresions-Sverige för en jorden-runt resa som slutligen skulle resultera i byte av hemland. hur roligt hade inte det varit.  jag hade tyckt det vore jättekul att bara flytta, från stad till stad, landet lagom igenom, från norr till syd. Och från stad till stad byta dialekt så det får mig att smälta in. hur roligt hade inte det varit. jag hade tyckt det vore jättekul att plugga mer ingående i ämnen inom textil och konfektion, lära mig mer om olika datorprogram. ta några givande kvällskurser, bara få lära mig lite medan man fortfarande är ung. hur roligt hade inte det varit. jag hade tyckt det vore jättekul att äga mitt eget hem, dekorera den hur jag vill. Ha ett sju till fyra-jobb och åka på weekendresor varje månad till spännande platser i världens alla hörn. Irland, skottland, island, holland, tunisien, amerikat skulle vara ett av resmålen. för längre besök skulle det bli till tropik-länder i asien och för shoppingresor- japan, London, paris. Hur roligt hade inte det varit. jag hade tyckt det vore jättekul att vara kändis, så att man kan få kläder gratis. och dricka dyra coctails som någon annan bjudit på. åka limousin några kvarter bort. och snubbla på röda mattan, kanske med toalettpapper utstickandes från trosorna. hur roligt hade inte det varit.

kanske ett annat liv. Vi kan börja med att sakta avsluta detta liv jag lever. snart är tiden ute. jag fyller tjugofem vilket betyder att åren därefter kommer rinna iväg snabbt. livet. så jag kan inte sitta och drömma dagarna ut. livet fungerar inte riktigt så, den blir inte alltid som man tänkt sig. så sluta fundera över en massa du vill hinna göra innan du vilar, på riktigt. Lev färdigt det liv du lever, ordentligt.

p.s have faith in yourself
p.s p.s may all the angels rest in peace

to much of something

för många lördagar..söndagar.. måste säga nej..buhuu..måste. familjen. nej. måste.många bäckar små.


no more boxes on the hillside

Weeeeeeds!
dä grejer dä!


strangeland

jag fick ett märkligt samtal  från min förste vapendragare LiLo här på morgonkvisten.
- hej
-hej, jag ville bara säga grattis. säger hon.
- vadå, vad har jag gjort? svarar jag.
- du fyller väl år idag?!
- hahaha nej.
-vadå, är det inte den fjärde november idag?
- de vet ja inte, det är väl den andra..jag fyller år den fjärde dec..
-ahaa då ringer jag en månad för tidigt. jag har 40 graders feber..
-oj då.

idag verkar det som att jag och pojkarna ska till leklandet. Rocky plockade lite grann i rummet. så jag låter de vara, knalleland nästa. det blir nog bättre än att stanna hemma idag igen. dessutom känner jag för att röra lite på mig. otroligt nog. fläsket syns allt för tydligt när jag bär åtsittandes på mig. och mina gamla Monday-jeans gör mig så tajt som aldrig förr. jag kan inte böja mig ner i dem för då blottar jag hela rumpan för världen, och det tror jag den skulle fortsätta snurra utan.


as long as i know how to learn i will survive

grubblar över framtiden.
måste verkligen åka till Barcelona i februari så jag kan få inspirationen och glöden åter.
flickor, ni får se till att det händer.

p.s fashionfair

fight fire with fire

det trillade visst in lite tidigare än vad jag hade räknat med. M mailade mig redan för en timme sedan. Nöjd, ska jag vara, men det känns lite dumt att ta dessa tider, lite som ett svek mot butiken i stan. Men så får det vara. först ut först tagen, precis som jag sa till dem.

p.s same same but differentthey all want a piece of me

abra kadabra vad underhållande det kan vara att se två butikschefer slåss om mina tider. Jag lämnade in dagar ända fram till januari där jag är mer än villig att jobba, i butiken i knalleland och i centrum.
" Hör av dig i tid eftersom jag lämnar samma dagar till X, jag vill få fullt schema"
och de tre dagarna som gått sedan dess har det vibrerat och svarats i mobilen. Jo, tack. vad bra att du hör av dig i tid. Jag jobbar gärna är allt jag kan säga. och i veckan kommer fler tider från M via mail. och på onsdag skulle L prata med mig, Centrum behöver mycket av mig verkar det som. Inte fel.

Jag ska försöka att inte glömma av mitt liv mitt i alltihop. en ny kurs, två till och med. men den andra är juridik och vi vet ju vad jag tycker om saken. men textil produktion ska bli skapligt intressant. och jag ska försöka hinna med att sy lite mera nuförtiden. och kolla på alla serier med spännande dramatiska händelser.

hhmm...det låter som om jag inte kan sluta vara vaken på nätterna trots att tentatider är långt gången.
men, what the heck- it  keeps me alive.

p.s that last line should do it!

let me have some of your life

desperate housewives, Weeds, gossip girl, greys anatomy, Rome, my name is earl, heroes.. hösten är kommen, vilket innebär att jag ska ta igen de avsnitt som missats under sommaren. underbart att ta del av andras intriger och slippa ta itu med sina egna. Dock blir man ju så involverad i dessa påhittade karaktärer i alla fall. känsloladdat.

jag antar att det bara var jag(!) som ville åka till leklandet och äta hamburgare på mcdonalds, efteresom pojkarna vägrar städa sitt rum. vi får försöka imorgon igen!

nu väntar fisksoppa med skinksmörgås.

a short vacation at home

det är som en liten minisemester faktiskt. jag är ledig till torsdag. idag tidigt på morgonkvisten ringde jag dagis. pojkarna får ledighet därifrån. de ska vara hemma och leka med mig. idag har jag planerat in lekborgen i knalleland. och säkerligen kommer vi gå och köpa leksaker, vilket jag inte borde eftersom de inte lärt sig städa upp efter sig. Mcdonalds gillar dem så det står också på schemat. en så kallade mamma-barn-dag.

p.s i´m like a child i only wanna play

The journey to the center of the earth

The journey to the center of the earth, en fantasyfilm som är helt underbar tycker jag. det blev ju film och snackslördag igår. vilket var behövligt. men den andra filmen- the hottie and the nottie med paris hilton kunde jag ha låtit bli. hon är så ful tycker jag. ursäkta mitt språk, men hon är vedervädig. Första filmen är i alla fall en rekomendation, till och med i top tjugo skulle jag vilja lägga till. Jag tycker om sådana filmer.

I fredags var jag på kyrkogården och tände ljus, och gav änglar till vår lilla ängel F. Min bäste väns förstfödde son. Kyrkogårdar får mitt inre att känna ro och stillsamhet. men denna stund var berörande. många känslor väcks. Min sons nyfikenhet. hans fotsteg, hans röst, hans närvaro. Jag kan aldrig föreställa mig att förlora ett barn. men sorgen växer när jag ser såren på Vännens hjärta. Och jag tackar alla jag kan tacka för all den kärlek hon nu får av sin familj. Sin nya kärlek och sin underbara bebis.

Jag vaknade faktiskt med en grop i halsen. jag känner kylan mot skinnet. kroppen ryser och jag vet inte varför. frosten ligger utomhus mot backens soliga yta. men inombords känner jag mig kall. cancerpinne, min vän när själen blöder.

sedan ska jag däcka. falla ner i sömn. drömma mig bort. för en liten liten stund.

p.s medicine, someone?!

summary

Tentaveckan är över, enskilda arbetet är avklarad(dock i kombination med stress och alkohol). När klockan slog sju skickades den in. Ombyte och GinTonic slash färga luggen snöra kängor sedan vankades U t g å n g !

Nästa vecka börjar jag med ett liv utan cola- igen! Hädanefter gäller det endast cola på lördagar, eller nej, vi tar fredagar. Och så ska det bli. och om jag minns rätt, kommer det bli jobbigt. Men magen och tänderna mår säkerligen så mycket bättre. det ger resultat. det gjorde det sist- i alla fall tills jag trillade dit igen.

så ikväll(och imorgon) blir dem sista colaburkarna jag klunkar i mig. Jag har också bunkrat upp hemmet med piggelin-glass, cheddar-popcorn, sourcream-stjärnor, cashewnötter, pistagenötter, gräddkola, filidutter, kryptoniter och jätte sura bitar. Ja jäddrar i mamma vad jag tänker gotta mig.

Igår kväll var allt jag hade längtat efter. tio stjärnor! Underbara vänner, misslyckad  B52-shot, en gratis vodkashot, fetteband, Gatans Lag, ölfall på kroppen, bråk, försvunnen Cupcake, borttappad telefon, nattmål och natt promenad. Nu får det allt dröja innan nästa intag av alkohol. jag är redan trött på det.

p.s Black-dress evening is next!

what happened is true

nöjd.


 • summery of the evening.
 • she´s a skank for sure
 • she´s a fucking bitch
 • black dress party style
 • let me have some of this
 • she´s satisfied
 • my boots are killing me
 • dots everywhere n i can´t get rid of them
 • taking something old and making something new
 • no dress found
 • on the road
 • black dress emergency
 • seems like a good one going on
 • nothing else matters
 • sad face because of me
 • i´m shivering inside out
 • and then i go and say something stupid like i love you
 • brainfreeze
 • det här är ett skepp som rocky byg
 • it´s just a regular saturday ahead