I didn’t see the crash that burnt the bridge down

förväntansfull kunde jag inte se ngt inträffa förräns det ringde och slog mig på käften. En sak hade kommit upp och tagit all tid från oss. Inget någon av oss kunde göra någonting åt. och jag känner så pass efter att jag lider med honom och hoppas allt går väga. Men som sagt, så förväntansfull som jag kände så var det som en rak höger.
Med andra ord. Ingen gaddning idag. Vi ser fram emot nästa gång istället och hoppas att allt runtom löser sig. Det blir en ny bokning i en framtid nära oss.

Jag måste bara måste börja plugga. På varje föreläsning blir jag så peppad. på något konstigt vänster känns allt sedan så långt bort när jag är hemma. måste nog yoga bort det elr ngt.. ja, yoga...är det inte sånt folk håller på med nu för tiden...?!

tänk vad mycket pengar man slösar på undervisningsmaterial. idag köpte jag två nya härliga pennor- en lettering pen och en calligraphy pen. bara för att jag "tröttnat" på min senaste inköp. och den är knappt förbrukad riktigt ännu. det är inte klokt varför en penna ska spela en så stor roll. jag fårstår det knappt själv. 

näfan, nu dösnackar jag ju ba´
balders balle!


you give me a lickin´ but i´ll keep on kickin´

chest piece, here i come!!

♥ familjen till ära. tre års sugande. sex års orsak. några timmars brzzzzz-ande. en livslängd varaktighet. Vad mer kan jag begära?

(det skulle iofs vara all jäddra pladder från de som anses närmaste. nu får det vara nog tycker jag. hur mycket skall mina öron tåla? det finns faktiskt ett hjärta bakom skinnet också. Jag är tillräckligt gammal att göra beslut som gäller min egen kropp utan att behöva lyssna på det från samma blodådra. Jag skall inte ens behöva göra det. och det som gör mig arg är att JAG FAktiskt har känslor men det verkar inte vissa förstå. Jag har kommit på fötter gällande ekonomi, jag har inkomst bättre än de senaste åren. Och till min familj i ära. DET är det klart värt. Så sluta såra mig fast du inte vet om det. Gläd dig istället. Man ångrar bara det man inte gjort! )

ja mena, jag har en gaddning på låret, i ära för ngra specciella. jag fick ett leende, sen kom det: tänk om du ångrar dig, vad stort det är, det syns ju jättemycket om du har kort kjol/skjorts i sommartider, har du råd med det? TÄNK om du ångrar dig?
VAD finns det att ångra? lika mycket värt för mig som 24karats guld-länkar för vissa. så låt mig vara! jag är ingen thailändsk mammas flicka längre. jag är bara jävligt less och framför allt sårad över att ens behöva höra det. 


sådär, nu känns allt mycket bättre.
det här var ju tamejfan bättre än cola och cigg. tamejfan.
tack tangenter.

hello friend! nice to know you again

Ångest, jaså det var så här du kändes.
perfekt. kanon. kunde inte vart bättre.
magnificent


ikväll ska jag sy. jag ser det lite som terapi. dämpa min ångest med nål och tråd. och i morgon ska jag tatuera mig. det är den bästa terapin som finns. så här ser jag på saken; dom får fan ta mig som jag är. Morgondagens motiv blir den jag väntat på i tre år så inget kan få mig att tveka. inte ens Sis. ;-) kompetens ska väl inte synas utifrån, den skall kännas. så jag simmar mot strömmen. Old school tattoo- here I come!fuckface took my second prescious

Jag är helt onåbar för omvärlden. nästan i alla fall.
min mobiltelefon är försvunnen !!
jag är ledsen. trösta mig!

talk to the nation closeup


Tal till Nationen, tisdag 7 oktober 2008, kl 18.00


FOLKAN, Borås

MAGNUS BETNéR Magnus Betnér etablerade sig som en av Sveriges största komiker med sin förra turné Inget är heligt som rosades av både kritiker och publik. Över en halv miljon människor såg den showen som även sändes i TV och finns på DVD. Nu är Magnus tillbaka med 90 minuter helt nytt material du inte har sett i TV.
JA ska dit med ett härligt stort gäng, ska du med???!!!

i´m spinning around in my high heels tryin to much

oh my, det var en händelsefull afton. lite för händelserik. och även en afton jag vill glömma. det blev ju finmat på Färgeriet- ett skitställle som serverade mig medium lammrostbiff som jag tuggade och svalde fast den var lite röd.. framsteg.. verkligen. sedan var vi hemma hos fotbollsfrugan och  njöt av alkoholens saftiga droppe. sedan bar det ut på stan där jag mötte upp käre Jonathan för en öl på Bishop. Vid stängning drog vi till frejafest och det skulle vi ha skippat! kalasfull blev jag- kunde inte trippa hem i mina röda. sprang på centralbron utan skor och hem mot morgonkvisten. AJ AJ lite för sent.

idag har jag i stort sett sovit hela dagen. söndag har passerat och mannen kommer förbli sur ett bra tag. jag dricker vätska in i förbannelse nu för att få döden att försvinna från min mun. tandborsning i samband med alkoholintag är visst överskattat och skunken har flyttat in i käften på mig. Och jag har visst lovat mig själv återigen att iNTe dricka mer för jag tål tydligen inte det. (+mannen har förbjudit mig oxå) OCh det ska jag försöka hålla vid liv i minst fyra veckor. Vit &clean månad med andra ord.

det får bli en massa syjunter istället.
ship å hoj!

p.s i love you

oh Shit Hur ska jag klara denna al

MMS

oh Shit Hur ska jag klara denna alkoafton med dessa röda? Klacken kommer gå av! Skulle nog inte lämnat dörren iklädd dessa. Men en gång på hundra. Hur fel kan det gå?


skapelsen på!

MMS

skapelsen på!


detta är bröderna ande'n om ni int

MMS

detta är bröderna ande'n om ni inte redan visste. Nu förstår jag varför mor alltid klädde mig och Weena i likadana kläder. Jag köper oftast likadana till pojkarna. De är sova lika klädda. Precis som mig och sis för 15 år sedan. Jag hade en äkta pottfrilla med extra lång svans till och Weena hade anna book- frisyr :) fan vad fränt Haha


craZy chicks are hot!

en händelserik dag full med människor och marknadsstånd. knega hela dagen har jag gjort. nio och trettio till arton och trettio- skönt klirr klirr. lixom. och en fredagskväll innebär mys med film å mannen med snacks såsom nötter, cola, ramlösa, öl, vin, salsasås och chilichips, glass med melon, hallon och blåbär å krusbär.  och dessförinnan blir det ugnspizza. underbart. mina fötter värker balders balle. imorgon jobbar jag sex timmar och det känns bra. efter det ska jag köpa gotti gott gott på marknaden. åh herregud, vad vi handlar mkt käk varje månad. :D


Inside, I tried to keep it in, my heart is screaming for revenge.


..and the award for the best photographer and editor goes to: Can

(min alldeles käre kamrat (fismoln) som numera är bosatt i Seattle.)


it takes two hearts to make a home

hur kommer det sig att det är roligt att leka men inte städa? För man skulle väl kunna säga att städa är en lek. en rätt så enkel lek om man gör rätt från första början. Hur kommer det sig att det är tråkigt då att leka? Min minsta är två år och han tycker redan att det är tråkigt att städa. -jag vill inte städa. det får man höra. Jag tänker i alla fall ha roligt nu- städa. ja visst med massa hög musik går det an. För efter våra sykvällar behövs det renas och dammas till. det är visst trådar överallt. lite smått irriterande som en fällande katt.

ikväll ska jag sätta öljetter i min kasse, eventuellt sy färdigt nyckelpigekassen. En fundering är att ge bort dessa två eftersom jag nu inte har ngn direkt användning för dem. Jag köpte ju en bag idag som skall användas flitigt.

Så- den som önskar den kan få.
prickigt eller nyckelpiga- det är en smaksak- likt baken.
anmälan senast slutet av veckan.
för nu är jag generös också tydligen.

p.s i love you

precis som tusentals andra så här

MMS

precis som tusentals andra så här en vacker strålande lönedag gjorde jag ett inköp. Klirr klirr i kassan. En kasse big bag i mitt ägo. Och en underbar liten bambi i brons. Se där, så här jag varit lika duktig denna veckan. Karln kommer strypa mig.


if your phone don´t ring it´s me not calling

Det blev ingen pricki nyckelpige kasse igår, eller jo, det blev en kasse- utan nyckelpigor och prickar, eller nej vad säger jag? det blev en nyckelpige och en pricki kasse igår. En blev två. två av en. och sen blev det en rosett av en annan pricki variant PÅ den prickiga. Det blev många prickar på så sätt. och det kan bli ganska trevligt om man har fantasi. vi kan låssas att de är små små eldbollar som svävar om kring däruppe i himlen på en kolsvart natt. ja du vet- stjärnor. En kasse stjärnor tack! eller så kan vi låssas att de är små partiklar av bajs som uppkommit efter en prutt- ja du vet- En kasse skit tack! Det kommer jag tycka att det är när mina böcker och pärmar tynger den, eller bara när jag förbannar mig över de. Förbannade jävla skitkasse.

skynda skynda bråttom bråttom
skaldjursbuffe med jonathan och ida.
sedan labb där det ska färgas med schabloner och dylikt.
det kommer nog arta sig bra.
kläder var det.


easy, there´s an Nyckelpiga under the needle!

MMS

jag och fjällen har syafton. Första av många sådana kvällar framöver. Det är i alla fall vår plan. Fjällen syr sig en byxdress medans jag nålar min pärmkasse i mintgrön. Cigaretter, radiomusik och ramlösa för hela slanten. Textilfittor mumlar andreas. . . .


something to remember


MMS

en prick pricke dick dick prick prickedick dick


nevermind the dots!

MMS

här kommer sneakpeak på min cupcakekjol. Jag är nöjd med min första egensydda bakelse. Jag bar den under dagens solsken och fick massa beröm för den. Jag förstår inte riktigt varför.. det ÄR ju bara en kjol. Den är enkel sydd. Inga detaljer förutom en sketen svart ros från Gina Tricot. Lite som pricken över alla prickar. Insidan är inte det vackraste man kan vila ögonen på, men utsidan som räknas, eller?! Så vi säger att jag fick beröm för att jag klarade av det, inte för att den ger tio stjärnor. okej. that´s it. Cupcake´n´out !


pinkcandypopstar

MMS

hundra riksdaler för dessa små under. Ikväll ska vi se om jag kommer kunna få fram min kreativitet och skapa med dessa fyra små ting- en kjol ! Spännande. Resultat finns att beskåda mot små timmarna.

P.s i love you


sound of one hand clapping

det blev sent innan jag kom i säng igår. Det blev ännu mer sent för jag låg vaken och tänkte på en massa onödiga tankar och funderingar kring liv och vänner. Händelser och framtida önskningar. Jag hörde brevbäraren lämna dagstidningen, det brukar hända någongång kring fyratiden (av ren alkoholerfarenhet). Idag gick jag upp lagom till solens uppgång, och fick senare reda på att hela dagis hade saknat barnen under de dryga två veckor de varit hemma pga sjukdom. Nu sitter jag här å svär över att jag inte inte inte ska gå och lägga mig. För då kommer jag inte vakna alls för att missa dagens färgföreläsning på Balder. Det blir bestämt plugg med Sis på samma plats. Så jag ska strax klä på mig annat än tajts å munkjacka för att bege mig bortåt och ta igen dom sidor i boken jag så lätt hoppade över igår.
Jag tror den här dagen kommer arta sig någorlunda som ovannämda rubrik. Varken upp eller ner, Högt eller lågt. Bara väldigt lugnt och halvdant. Det kommer passa mig som topsen i örat.

p.s i love you

i have the best time of my lifeit feels like yesterday we played on the playground

Jag pratade nyss med min barndomsvän, den bäste var det faktiskt. Det var trevligt, trots ett msn-samtal. Tänk att man minns mycket av det goda man varit med om när man var liten. Specciellt med sin bäste kompis. Ja herregud vad roligt vi hade. Jag kan nog med gott samvete säga att så roligt som vi hade det har nog ingen haft (specciellt inte vid den åldern) Jag minns dom tiderna väl. Jag minns dom som igår. Varm korv- boogie, stresss, busringningar, rullskridskor och massa fler galna upptåg. Och jag är glad över att ha fått den kontakten tillbaka.
vissna blommor kan ju faktiskt blomma upp igen
.

Det är bra att ha dem minnena i livet. Jag önskar jag mindes mer av livet ibland, sorgliga saker, saker från thailand, saker som hänt förra veckan å veckan dessförinnan^^ Men jag tror bara att jag minns det braiga, det roliga, det minnesvärda. Å det är ju bra^^

p.s i love you

i got a pocket full of sunshine

"Du är i ett stort behov av närhet och värme som du finner i din omgivning tillsammans med vänner och bekanta. Det saknas dock i ditt kärleksliv och det gör dig frustrerad. På grund av detta blir dina dagliga sysslor lidande och du riskerar hög frånvaro utan disciplin. "

hhmmm...

okej, vilken tur, det var ett gamalt astro jag precis gick igenom..^^


i´m the one i love

okej, nu har jag förfinat plugghörnan lite grann, skönt att ha det fint och rosa igen. men väggen har jag ännu inte låtit inspirationen flöda, det kommer nog, kvällen har inte tagit slut än, dock har mina LION det! och jag är lite ledsen för det. Undrar om Hellen å Jojsie kommer kika förbi ikväll, det tror jag nog inte.. Jag skulle vilja ha mer avskärming till hörnan, men hur skulle jag kunna fixa det utan att det kan kosta flera penning... Jag skulle vilja stänga in mig här. typ jag och min oskarpa hjärna. Hålla världen utanför. Det skulle vara allt för bra.


p.s i love you


i see the lightning in the sky

Jag har ett bloggvärde.  JA! varje krona över fem är ju förvånansvärt.
Ja hur var det nu, ta tag i grejer, så var det. MEN gör det då!!

I like it red!

pull yourself up, it´s a new bright day

jag har återhämtat mig, laddat upp med nya andetag. insupit mer kunskaper inom inköp och logistik och är redo för nya roddtag. På andra sidan sjön ser jag nya möjligheter, kanske en resa, skolarbeten, shopping och en massa cash på stadig hög. Gräset har blivit grönare på den sidan. tack och lov.
Nästa vecka ska jag dessutom injicera mig med färger i huden 10gånger20 centimeter. Efter två års sugande på idén ska den nu bli verklighet och det känns förträffligt helt fantastiskt.
Jag ska förbereda för nya inlämningar och ta itu med min plugghörna- helst ikväll, det min plan. Utan den finns ingen lust till sena pluggkvällar. Nya inspirationskällor ska sättas upp! Skimrande färger, strålande idéer. Symaskinen ska upp också dessutom och tyg behöver inhandlas.

Jag känner mig lite pånyttfödd.

p.s i love you

p.s i love you to

balders balle jag är helt helt helt förstörd. bokstavligen.
jag hatar den filmen, fan vad hemsk den var. hatar den^^
nu ska jag försöka sova bort mina bilringar under ögonen. Man kan lätt se att jag har grinat haha, det kan jag tala om så svullen jag ser ut att vara.  min hals är tydligen helt igenbommad också. jag hatar den filmen.
gråten i halsen.
mänsklig. jag känner mig mänsklig. och det är en underbar känsla. måste bara få i mig lite vätska. för jag är helt uttorkad efter alla tårar. hatar filmen.

p.s i love you


p.s i love you

åh herregud, jag tror aldrig att jag har grinat så mycket till en film förut. och ändå har jag kollat kanske tjugo minuter innan den börjar hacka å ha sig, och det var la tur det. men jag vill se den så funka nu för bövelen. Mina tårar smakar salt, jag fick lite på läppen.
kanske har det att göra med att jag kännt mig extra känslig idag, kanske har det med min mens att göra, kanske har det med att jag är sentimental och rubbad idag.
nu får xboxen ge med sig för jag måste måste se klart filmen innan jag blir mer ur balans. tänk dig dom värsta tjejfilmerna du grinat till.. titanic, romeo&julia, the notebook.. ja den här slår nog dem.

p.s i love you

dream a little dream of me

Fy sjuttsingen vad trött ja ä
fy sjuttsingen vilken röra av kaos det var på jobbe idag
folk med cash bara strömmade in, plockade på sig och betalade med pappas kort typ.
Barnbidrag och pensionspengar, det är vad vi drog in idag.

Fy bövelen vad trött jag är.
sällskapet i form av Hellen å Skåne tog varenda vaken nerv i min kropp
nu känner jag mig lemlästad, ögonen faller i takt med mina naglar jag bitit sönder.

Dags att ge med sig. trots att det tar emot. klockan är junte ens tolv en fredagskväll. En ynka glas vin och jag kommer decka snabbare än döden. ETT glas vin! Finns det någon som är sämre än mig på att klunka?

Nej, Smutta. det är det jag sysslar med.
tjilevippen.

looks like theres an rainbow after all

Jag känner många barn, eller rättare sagt jag känner många som har barn. men aldrig har jag varit på dop förr. Det är faktiskt lite konstigt. Eller snarare ger det mig funderingar på om man kanske inte var en sådan bra vän trots allt om man inte blivit bjuden på vänners dop. Nu kändes det inte alls lika bra längre.
Hursom hellst, Jag pratade med min vapendragare No.1 idag. och blev tydligen inbjuden på deras sons dop plus PLUS att jag fick äran att vara Fadder, eller så kallad gudmor. Jag log brett så fort det kom på tal. Väldans glad blev jag.

nog om det, Hellen ä visst här. å hennes granne. bäst å sluta.


And maybe I wouldn’t be running from misery.

Det gäller att göra rätt beslut i livet. I vissa fall är man helt hundra på att de beslut man tagit är de rätta. Ingen återvändo, No turning back! Det är bara att följa stigen man tagit och löpa den hela vägen ut. Vare sig man har ryggsäcken full med sand eller fjädrar, spelar roll. Det är ett beslut man tagit från första början.
Mina beslut gällande skola/arbete de senaste dagarna har varit som en ångestfylld liten stig mot en skog med kanske ett stup bakom glänten. Jag beslutade mig för att jobba hela fredagen istället för att genomföra en s.k Dugga i kursen. Denna dugga som kan ge mig tre poäng till den slutliga tentan längre fram i terminen känns inte så viktig. Tre ynka småpoäng som baseras på 37-40 flervalsfrågor som skall klaras inom 30 snabba minuter. Sedan slog det mig att tre ynka småpoäng i slutändan kan vara viktiga ändå beroende på mitt resultat. Det skulle väl vara bättre att ha det säkra före det osäkra?!
Men nu är saken avgjord, stenen är kastad. Imorgon jobbar jag nio till stängning. Jag fattade ett beslut som förmodligen kommer innebära att jag får lägga ner tusenfalt mer timmar för inlärning till den slutliga tentan, som enligt schema ligger cirka 6 veckor framåt. Jag får bita i det sura äpplet. Extra kosingar i fickan är väl inte fel det heller, så det ska jag jobba in imorrn. Jag lär ju behöva lika många sexpack cola som vi har fingrar på händerna, lika många kilo godis som tårna på fötterna. Jag lär också behöva mina söta småflickor att plugga med.

=^.^=


hey thats not my name

Okey nu får jag väl ändå greppa tag i mig själv.
skippade inköpföreläsningen idag
jävla ångest, tänk om jag missa någå viktigt
det ju bara lite jävla rethosta och slempropp som tynger mig.
Imorgon ska jag bege mig till labi alla fall. 
kan jag absolut inte missa då det är en del av en inlämning.
Åsså måste jag köpa en pärm och skriva ut en helsikes massa papper.
Take a grip of yourself!!


nä hörrni det händer inte så mycket roligt när man har baciller
det händer faktiskt inge roligt alls
ingen hjärnarbete heller för den delen.
borde gå igenom en massa
men är nog fan för trög för de..

i wanna die naked in a bath tub full of coke

jag låter rubriken tala för sig själv.

who will survive and what will be left of them

några droppar hit och dit
ilningar genom kroppen
kissenödigkänsla hela tiden
det verkar ha försvunnit samma kväll det uppstod
tack vare Kåvepenintabletter jag hittat kvarglömda sedan vintern
Urinvägsinfektionen hann inte riktigt bryta ut tror ja de
tack och lov.

Coldplay ska tydligen spela i huvudstaden
mina vänner sätter fart ditåt redan om två timmar.
Planer på shopping och salongsfylla är inristat i deras kalender
låter inte helt fel de men musikvalet är ju inte den bästa enligt mig.
Detta går inte upp mot min 30september-plan!
absolut inte!
Så, hur roligt ni än får de tjejer,
så kommer min plan bli bestående
inte bara som ett minne blott i mitt huvud.
utan som ren konst.


fuckin fuck fuck

helvete panik-kissa 2 mg nu..


a tattoo awaiting my call


12 needle injection,
Stroked on skin with affection
The buzz of her diced tattoo machine
Makes me wanna cry for more

In for another kick, my skin gets its fix
My body takes a new form, I'm getting reborn
Yeah, I need my ink injection

Full thrust on the machine, pins on to my skin
I'm getting my soul reapplied
While my skin is getting dyed


Tisdagen den 30 september
that´s the day!!!
YEEEY !

think big think beutiful

jo tänka sig
jag tog tag i kragen, rättade till den
och greppade diskborsten med svettiga fingrar.

Jag kan inte vara mer än stolt.
nu skiner det nästan på diskbänken
likt en skimrande regnbåge på en skyblå himmel

underbar syn!

still goin strong

Instängt
unket
cancerhem
ungefär så kan man beskriva vår lya
Lite så man får skylla sig själv.
jag har direkt ingen ork att ta itu me de.

jag ska fokusera på att bli frisk istället.

 hhmm, viktminskning.
det är också ett ämne som inte känns så mycket bättre.
Och det är helt och hållet det minsta jag behöver
men sedan fredag har jag knappt fått i mig någon mat vilket har resulterat i att mina benknotar snart kan kika ur mina lemmar och veck. Det är ingen vacker syn, specciellt inte om man ligger raklång i sängen med yrsel och illamående. och på detta en kroppssyn som man inte riktigt hade tänkt sig.

idag har jag fått i mig nästan en hel kycklingrulle å mår på så sätt mycket bättre. På topp till det har jag handlat clementiner, äppeljuice och melon. Det börjar bli gott att äta igen och jag börjar med det goda. dessutom mycket vätska för att återställa kroppen.

nog om det.
de ju Glamour på teve.
Donna dejtar nu sin exmans(lämnade henne vid altaret) far. Tailor ska föda nick å Brookes barn, (utan en minsta aning) Det här är fan underhållning. snäppet bättre än Filip och Fredrik. (höhöh)

got a one of the kind

jo man kan tro att jag har dött.
känner mig som så.
lemlästad.
jag känner av varenda muskel.
jodå, dom finns där. det är sant.

Hål i väggen, HAHA
fi farao så underhållande.
jag vill va me´!!!


En braaaaa helg, för att summera.
Bakfylla utan alkohol inblandat,
jodå, det går. I Know it!
orsak- vettefan!

balls of fire

it´s good to be alive!!

idag är ja på topphumör.
grått och trist ute men inne hos mig är det strålande solsken.
trots sjukdom så är det-
Good to be alive!

förresten, det paket jag fick häromdagen.
som ni inte kunnat lista ut.
det var en Sailor Moon dräkt.
En skön superhero med Girlpower
n´ a nice ass!
Hon är bedårande på alla sätt.
och nu är jag lika bedårande när jag bär dräkten.
Inte vardagsmat direkt men roligt att ha i garderoben.

Jag ska återgå till mitt liv med min karl och min cola.
På tal om de, jag måste verkligen sluta med cola IGEN!
Har druckit cola varje dag konstant i en månad. Yepp- tillbaks i mitt gamla mönster.
Men jag föredrar dock att cola blir min död än ex. alkohol.. :-P

Okey, sista helgen med cola, sen blir det Duktiga Pari igen. allså Ramlösa-Pari.
I BET!

Penis i ögat!

we fight we breake up we kiss we make out

jag har inte fått i mig någonting på hela dagen. kanske vore på tiden att laga käk. det blir soppa av nå thaislag tänkte jag. det är lättast att få i sig. massvis med cola och cashewnötter är planen ikväll. i sängen såklart.
Pojkarna har vi hos moster till imorgon kväll och det ska bli riktigt skönt. vi ska vara uppe hela natten och sova hela eftermiddagen imån.
katy perry å matlagning nu.

get goin

jag mår mycket bättre idag.
men jag tänker stanna hemma ändå för att försäkra mig.
ingen utgång... ja förutom Maxi förståss.

just another damn reminder

jag vill bara påminna er som glömt.

det här är ingen jävla modeblogg.

I didn’t see the missle that sank my loveship down.

jäddrari namma, vad jag blev hastigt sjuk idag. Redan imorse när jag vaknade kände jag en klump i halsen men visste dock inte att det skulle gå över till detta helvete så fort under dagen. Karln har ju varit hemma hela veckan pga denna symptom. Kanske låter klent men hiilviite vilken smärta jag har i bröstet. nästan lite som att min bröstkorg håller på att svika mig och hela mitt inälve är på väg ut när jag hostar. Imorgon stannar jag hemma. kurerar mig med medicin.

Väldigt tråkigt eftersom vi fick barnvakt till lördag kväll. Hade ju planer på The 7 sins med cupcake men med all förtvivlan måste jag backa ur. Istället blir det nog lite kärlek med Karln hemma under täcket. Jo, typ byta bakterier när vi byter saliv.. hhmm.. discusting.

the. det är för mig ingen hit. men med överflöd av honung ska det väl gå ner. Sedan blir det gammaldags vaniljglass å bär. Glass har jag hört är bra mot halsen. Enda gången man kan äta glass med en riktig bra anledning.

MÅSTE JU ladda hem Wanted.
me like.

Dangerous. He’ll steal your heart away

The Ring.

Blänkande vitt guld på mitt finger
en liten rund påminnelse om vad jag har
för de tillfällen jag inte riktigt vet vart jag har mig själv eller andra
en gåva om en framtid dränkt i kärlek
en symbol för sorgen vi tillsammans får genomgå
en tro om att jag inte kommer att dö ensam.

hhmm...poesi.
det var nog inte min grej
.thats my cool and i cant take it off

Fick i början av veckan att det kan komma att bli ännu ett år av studier. Det snackas bland de högsta hönsen om såvida utbildningen jag läser ska fyllas på med fler kurser och därav utöka ett år studietid. Kul. jag vet inte. Blandade åsikter. Det första som slog mig in var studielånen-såklart. det utgör ju ändå en stor del av det hela. Hur ska vi annars klara oss? Det som svider är att den kommer stiga med var månad som läggs till. Och med de resterande femtio åren framåt kommer jag då ha en högre studieskuld än vad jag räknat med. Å andra sidan består nästan hälften av min månadsinkomst från CSN av bidrag. Ja, tänka sig att det är ett pluss att vara förälder å studerande. Sen, självklart skulle det vara roligt och givande på samma gång att få lära sig mer i sin utbildning inom det kommande yrket man åtar sig. Utan kunskap är man som ett snigelspår skulle man kunna säga. Inte så mycket med andra ord. Vare sig de lägger på ett år eller inte kommer jag varken ge ris eller ros på. Skulle jag göra en bra/dålig-lista över det skulle det jämna ut sig. Så det är väl inte så mycket att jämmra sig över. konstigt nog har jag gjort det nu ändå med tanke på ovanstående,

But That´s my cool and i cant take it off.Imorgon vankas det kneg igen. dock efter tre timmars inköp och logistik med gammle gybbföreståndaren. Jag tror han är lite tjejkåt. ja mena, han verkar gilla oss skolflickor. inte som duktiga och flitiga utan mer jag-vill-klappa-dig-på-rumpan-sättet. Det är hans blick blandat med hans seghet att uttala orden. Dessutom ser han riktig creepy ut. Inget ont om han ändå. Han gör det intressant. eller är det bara ämnet som intresserar?!
Det börjar en ny tjej på Gina imorgon, Kristina ska hon heta. Och de bad mig visa henne hur saker och ting fungerar nere på upppackningen/lagret. Inte för att jag kan det hela riktigt bra själv, men det är ju bara så jag ser på saken. Andra verkar inte hålla med. Och det känns bra att folk gillar mig. Det ger mig en spark i vröven. De har tryckt på PLAY-knappen och det här är mitt spel.

and That´s my cool and I cant take it off.

i´m learning to fly (back to your heart)weenie and the butt-contest

jag fick hem ett traderapaket idag. tydligen är den skickad från thailand, vilket var en riktig miss. (med tanke på att den säkert kostade 30 svenska kronor där) och jag betalade 350 riksdaler. Så, nu är ni säkert hemskt nyfikna på vad det kan vara.. gissa!  (en ledtråd: utan staven är den ganska onödig) (ledtråd två: den andra delen är alldeles för kort och visar min rumpa om jag är böjlig)

Jag fick iväg uppåt 35 kartonger idag, vilket var nödvändigt. nu finns det hyffsat bra platser för fler lådor imorgon. Dessutom ska jag befinna mig där igen klockan nio till tolv femton och röja undan det sista. Det känns allt för galet bra när man ser att man har jobbat, man ser att det faktiskt hänt någonting på lagret. och det tror jag är en bra känsla för att man ska vilja gå tillbaka (förutom den nyfikenhet man står inne med för de nya plaggen förståss)

Fick dessutom en söt glimt av min käre Cupcake. Och självklart hade hon full schema så det blev inget planerat. Men jag ska dock försöka få barnvakt i helgen så vi kan gå på The 7 Sins å se hennes karl på scen.
Barnvakt, någon??


nu öppnas dörren till gina tricot.

MMS

nu öppnas dörren till gina tricot. Jag befinner mig nere i dess lager och gör mig bekant med de 40tal kartonger med nya fräscha plagg som ska upp i butik. Kanske under dagen ska jag befinna mig på golvet och hjälpa kunderna men nu har jag lådor att ta tag i.


a solo of mine own choice


chaos is the key to find happiness through life

Försök till att påtvinga mer ordning skapar ofta ett ännu större kaos än det var innan.


a wish to the stars far away

har du någonsin önskat dig en annan båt?


round round baby go round

jodå det blev ett par jordsnurr igår. Rocky fick näsblod av grinden strax före påstigningen av Nyckelpigan så det blev istället minirally som var minst lika kul. Jag kastade såklart bort massa guld och silvermynt i automaterna vilket bestämt var beräknat. bara en liten nalle fick vi med oss hem, fast egentigen inte, den fick Neo med sig hem. Tornet var inte alls lika kul som jag mindes det vara och konstigt nog kände jag av yrsel. Efter en regnskur sköljde vi (Rocky) av oss med glass och strax därefter fick vi snålskjuts med Pan hem. Fem timmar på liseberg räckte gott och väl och med den ynkryggen till pojk jag har blir det ju ändå bara småbarnsåk. Tur att säsongen snart är över.

Idag kom jag iväg till Färgföreläsningen och fick lära mig intressanta saker. Rocky var med mig en timme, men eftersom han blev så ivrig och ointresserad av sin målarbok fick jag hem och lämna han under rasten. sedan En kort filmsnutt på tjugo minuter var hemskt intressant. (om färgtryck, schabloner)
mindre intressant blev det när jag kom hem och insåg katastrofen jag blev tvungen att ta itu med. Förvisso blev det en tvätttid ledig så jag kunde få bort högen med tvätt, fyra påsar med skräp av all möjlig sort slängdes ner i tunnan, och snart suger vi in alla de små partiklar av dammkorn som samlats under helgens gång.
Sen ska jag relaxa, förundra mig över kassan som med dagarna blivit mindre och mindre. Låta ångesten krypa in under huden och röka en cancerpinne.

nu är Rocky redo för lite action!

MMS

nu är Rocky redo för lite action! Är du inte färdig nu. Frågar han. Nej mamma måste röka innan vi går på tåget. :)


bloody rainy sunday on a rollercoaster

nu åker jag och Rocky-man till Liseberg och det ska bli roligt. mamma och son-dag. håll tummarna på att vi slipper regnet.

Oh, I felt the hit, it was as hard as a brick. It made me shift, and left me damaged

ooops I did it again..
nu har jag shoppat för 1200 kronor :-Z
visserligen var det bara en tröja till mig. resten till underbarnet, djävulskpojken himself- The Rocky ! det känns i kassan att handla till barn. Så lite tyg så mycket stålar.. det är ju helt otroligt att deras små jeans ska kosta lika mycket som vuxensize. Han fick en efterlängtad Batman-tröja, stickat och han är jäkligt nöjd. så jag är väl nöjd. dessutom förtjänar han en stjärna på sin tavla. nu har han fyra stjärnor, fyra kvar tills han får en glass med andra ord.

ikväll verkar det bli soft. lite för soft. nu har vi inte gjort någonting på tre veckor, nu vill vi att det ska hända någonting. lessnat på film, å teve är bajsflugor. men vi har lovat Rockyman att kolla Hulken å Batman ikväll.
-de pratar engelska men det gör inget. säger Rocky bara.

någon borde ta ifrån mig visa-kortet för så här kan jag inte fortsätta. det tryter i kassan.

nej jag är inte mordisk. nej det h

MMS

nej jag är inte mordisk. nej det här är inte andreas. Det är bara en dekoration i terrariet. Ser ni ormen? Absolut sista bilden på honom. Han dog cirka 40 minuter efter tagning. May he rest in peace.


Playing with my feelings, ladies, i’ma tell it all.

it´s a wonderful wonderful life!

Jag är på strålande humör. det känns som om någonting kommer sprängas inombords. du vet, man blir så där lagom varm, sen strålar det utmed nerverna och man brinner för allt man har.
Jag tog mig en uppfriskande dusch alldeles nyligen också. efteråt gav jag blickar mot spegeln framför mig som visade en inte alltför behaglig syn. skavanker här å där, nya kroppsspår som dykt upp med åren jag lagt på mig dessutom mina fula brillor jag tvingas stå ut med. plötsligt som en blixt visste jag vad jag skulle önska mig i 25årspresent; en ögonlaserbehandling. Jag vill vakna till imorgon med en syn som är helt perfekt. wonderful wonderful life!!


four hours left of friday

efteresom syrrans egenkokta kräftor smakade förjävligt ska vi idag koka om dem. Har köpt till en mörköl och salt som ska i. det måste man ha i annars smakar det illa. så idag ska det bli fredagsmys.
Rocky skulle hjälpa mig med självscanningen på Maxi men när vi kom dit var han mer intresserad av lekhörnan dom har där.
-mamma, du får klara det själv. jag vill stanna här å leka.

ja det var bara att lämna in han där.
(dagisrum för barn medan föräldrar handlar=KANON)
förvisso är han jätteduktig med den apparaten men samtidigt är det helt annorlunda att handla själv. det kan nog alla föräldrar skriva under!
Jag hade dock barnen i åtanke när jag handlade. det blev en pysselbok till Rocky, En hink med 17.000 pärlor och tillhörande fem plattor och en Dominospel med alfabetet. Nu ska vi bli rejäla ;-)
inga öl handlades då Mannen bestämt sig för att ha en vit (behövande) månad. istället fyrpack redBull ;D cola och loka till underhållet ikväll.

frågan är bara vad i ska se för film..?!
snart är fredagen dessutom över, fi fan vad fort det går.
tänk att Rocky-man börjar nollan nästa höst!!!!
SKOLAN!!!! det ska bli så roligt när han kommer hem och kan mer än vad pappa sin kan ;-D och jag längtar tills jag kan sitta och göra läxor med honom. det ska bli så kul. det ser jag verkligen fram emot!
och dessutom kan jag inte förstå riktigt att han fyller fem i jul. F E M !!   :-o
what?!!

kan någon slå mig?!
väcka mig?!

I never should have let my guard down

Äntligen Fredag.
det vet ju alla.

men har ni filmer att rekomendera??

me heart friend

nyligen hemkommen från förste vapendragaren Lilo
där spenderades tiden åt skvaller, nudlar å fikabröd.
alldeles förträffligt roligt tjejsnack med Lilo å Susan.
mycket skratt åt allt och alla.

Tänk att vi börjar bli så gamla nu
tillsammans har vi gått igenom mycket
under alla våra galna år in i vuxenlivet.

alldeles för galet.

I’m tired of dealing gotta figure out how to even the score.

Little boxes on the hillside, Little boxes made of tickytacky
Little boxes on the hillside, little boxes all the same

There's a green one and a pink one and a blue one and a yellow one
And they're all made out of ticky tacky and they all look just the same.

And the people in the houses all went to the university
Where they were put in boxes and they came out all the same,
And there's doctors and there's lawyers, and business executives
And they're all made out of ticky tacky and they all look just the same.

And they all play on the golf course and drink their martinis dry,
And they all have pretty children and the children go to school
And the children go to summer camp and then to the university
Where they are put in boxes and they come out all the same.

And the boys go into business and marry and raise a family
In boxes made of ticky tacky and they all look just the same.


inte sant???!!!!
eller intressant?!!

Caution me before you cross that path, you never know, what’s up ahead

vad är de med vissa ibland?
visst jag kan få mina utbrott,
men då är det väl för någonting jag själv orsakat?!!
visst kan jag bli arg på okända människor för att de beter sig som vildsvin
men mot personer i sin närhet, sötingar i sin omgängeskrets,
dom är man väl någonlunda mänsklig mot?!!
Jag kan ta att du har mycket att göra, i vissa fall rent av fullt med arbeten att ta itu med.
men om jag så missuppfattat något,
så är det väl inte hela världen.
en missuppfattning innebär att man ska förklara
inte förlöjliga eller skällas för..
Man kan ju faktiskt tänka på hur man låter när man pratar
för att den andra parten i samtalet inte ska få fel vibbar och tolka det helt annat än vad det faktiskt är.

eller så har jag bara blivit mer sentimental än vad jag brukar vara/är/bli.
men det är ju förlåtligt.
:-)


Snart sa jag plocka fram de sju havskräftor jag tidigare fick.
njuta av härligheterna och slappa.
(ja vet, du är nog less på å höra om mina kräftstunder denna sommaren, men vad gör det, det får du stå ut med helt enkelt)


Can't believe it's happening When I least expect it

NEj tänka sig.
det låg nykokta havskräftor och väntade på mig idag.
bara att hämta sas det å det gjorde jag självklart.
ikväll blir det minsann god mat.
revbensspjäll å havskräftor på det sen också.
ah fi fan.

fina Jojsie har varit så duktig.
all credit till bruden.

fi faaan igen.
nu måste jag röja upp i lägenheten
för det verkar som att jag är den enda som gör det i tid och otid.

vi ses lite senare för jag har tänkt ägna kvällen till lite ensamtid.
slappa med Prescious.
tycker jag förtjänar det.

Some how we'd end up in the same room

vad det suger å ha en ny dator
nu är alla inställningar man vant sig vid borta.
plus alla lösenord å Net ID måste kopplas in på denna.
krångligt.
vi skulle köpt en laptop till
å ha en extern hårddisk
men så mycket som vi bränner ut skulle den väl kollapsa med en gång.

idag känner jag för att gå på stan
men ingen mänsklig varelse vill ju göra mig sällskap

ska försöka ringa Bring it on Tattoo idag
så att våra överblivna pengar läggs på ngt viktigt och underhållande istället för MAXI

på söndag ska jag till Liseberg
har jag nämt det?
nej tänkte väl de, men det ska jag i alla fall.
alla kan väl hoppas på att det inte blir regn!!
det blir i sällskap av Lilo med familj, Rocky och Paweena.
det blir kul. Jag ska ta med mig en påse småpengar och fiska mjukisar.


(joel- haha det verkar som att vi inte kan muta dom med våra nakna kroppar haha. )

Be on the lookout when she’s coming to your area

vi har fått en ny dator.
eller ny å ny, den är ett år gammal
f.d dator till kamraten Matthias..
han köpte en laptop istället.
men den ska la funka, bäst för mannen
annars får han stryk. :-P
tog tid att installera modemet till den.
men nu är allt som det ska.

och nu är jag är alldeles för tröött.
men det blir kräftor, räkor å teve en stund innan
mardrömarna får slå in.

oj vad trött man kan vara efter lite lagerjobb.
imorgon är det labb.
spännande.

(vi läser ju inköp & logistik, å nästa månad besöker vi mitt gamla ställe, Ellos (Hellos) för studiebesök. HAHA jag kan allt där)


how to make love like a pornstar

Mannen läser boken om Jenna Jameson
he absolutly adores her!
först blev jag utbytt is soffan med Hello Kitty
nu tror jag Jameson har tagit över.

värst vad det ska vara svårt att va Qvenna!
jag får nog strutta omkring lite mer naken hemma
så är tronen min igen..

nu ska jag knega knega knega
kanske ses vi där?!

Happy Wednesday!

like a ninjadoll i fall to the ground

jag tror jag har haft huvudvärk hela dagen.
det är i alla fall ngt som tynger mitt huvud.
dessutom har jag varit alltför trött på sistone.
så jag tänker lägga mig nu.

imorgon vankas heldag på gina
nine to six tror jag det blir.


dessutom har älskade Sis skrivit en fusklapp
(som ja har på Prescious)
på alla funktioner i kassan
så jag kan printa in de i skallen på mig
så snabbt som möjligt.
jag vill ju vara effektiv i kassan utan att förlöjliga mig
Tack för den, Sis!!


long way to hell

nu har jag en
nu-hoppar-jag-från-en-bro-moment

jag vet, så jävla sentimental man blev det senaste..

not as greit as i thought it would be

nu är jag tillbaka från mattlandet
mina förväntningar inför köpet var visst högre än vad jag trodde.
kom så klart hem utan en matta på grund av
beslutsångest i all ära.
gick ju inte bestämma mig alls.
önskar för en stund man kunde vara färgblind
så det bara vore å ta en matta, betala å gå hem igen.
det hade varit så mycket enklare.

nu inväntar jag början på Glamour
sedan ska jag gå till affären å inhandla varor till kvällens middag.
baconlindad köttfärslimpa med potatismos och lingon.
super, och jag slipper till och med koka ihop den!

impulsiv bastard

nu ska jag iväg å göra ett impulsköp.
nämligen en ny härlig lurvig matta.
ett sådant köp gjorde jag senast 2002
så det vore på tiden tycker jag.
impulsiv jävel, de e ja.

lika impulsiv har jag varit idag.
bestämde mig för att ringa Jonas på
Bring it on Tattoo
å beställa en tid för min familjära tatuering
ett helt chest-motiv baserad på min familj.
den blir underbar å lite till.
(ännu en impulsiv handling av Parschi)
(med sedan länge bestämd motiv)

love can never be exactly like we want it to be

ett par hade varit gifta i 20 års-tid
och under den tiden så hade mannen envisats
 med att ha lyset släckt under kärleksakten.
kvinnan blev less på det så en vacker dag tände hon lampan
mitt i och fick se att mannen använde en dildo.
-vafan, din impotenta fan! har du lurat mig under alla dessa år?!
mannen svarade lugnt;
-jag ska förklara staven om du förklarar barnen.EN bra anledning till att behålla lampan tänt.
(sett från båda könen)


igår blev det ändrade planer.
istället för att töserna kom hit
gick vi till Becca istället.
det var skönt det tyckte jag.
en kvällspromenad av den sorten har aldrig fallit mig in förut
och den passade in alldeles utmärkt före och efter
dansfilmen vi såg.
jag kom hem med ett leende å trötta lemmar
 fallande ner i varma sängen jämte mannen.
(som tur nog inte är ersatt med en dildo)

stars fading but i linger on, dear

en elefant balanserade
på en liten liten spindeltråd
det tyckte han va så intressant
så han gick å hämtade en annan elefant.nu är det nästan lite hemtrevligt i vardagsrummet
med röda dämpade ljus, trevliga döende blommor
leopardfilt och regnbågsfärgade kuddar.

ändå har jag tänkt en himla massa tankar för mycket
angående nya val av möbler.
rättare sagt en ny soffa som är ersättbar nog åt den gamla slitna vi har
jag tänker mig tygsoffa, det har jag aldrig provat
dessutom tusen ggr skönare än skinnsoffa
sen tänker jag en egenkombonerad hörnsoffa med schäslong
för det hade vart alltför trevligt då jag tycker om att ligga framför teven.
det hade passat mig allt för väl.
sen tänker jag orange, eller röd, eller annan trevlig färg
men svart fungerar ju med allt. och den enda färg Mannen går me på.
jävla karl. han bara ska förstöra ;-)

sen tänker jag.
fan, det vore inte fel å ha den idag, typ nu när vi ska se på film.
för jag är en impulsiv fruntimmer
som vill göra det som faller in på en genast gång.

det tror jag märks, jag har en del printade minnen ingjutet på mig.

walking tall

bara underkläder+Kittytofflor+ ölkorv+glamour+dammsugare= superstädning

jag är på perfekt städhumör tror jag.


Nothing at my shoulder bringing me fears

efter ett par dagars vägran att kolla upp resultatet
hämtade jag ut min senaste tenta.
nervöst bläddrade jag igenom den, dock bakifrån
för att sedan (ännu mer nervöst) se efter resultatet.
Jag var helt chockad.
till och med räknat om mina poäng ett flertals gånger
för att försäkra mig om att ingenting blev felräknat.
nätt och jämt klarade jag mig.

ändå känns det som att jag står och tippar
på väg att tappa greppet och
från att falla ner från en bro.
Jag klarade mig allså från fallet och kan sakta men säkert gå bort från motorvägen jag pratade om i ett
tidigare inlägg.
No more highway for me!planerna för resten av måndagen består av legostund och en bokläsning.
 först blir det städning efter helgen
ikväll blir det som sagt brudrulle med Söta.

nu ska jag pusta ut. • I didn’t see the crash that burnt the bridge down
 • you give me a lickin´ but i´ll keep on kickin´
 • hello friend! nice to know you again
 • fuckface took my second prescious
 • talk to the nation closeup
 • i´m spinning around in my high heels tryin to much
 • oh Shit Hur ska jag klara denna al
 • skapelsen på!
 • detta är bröderna ande'n om ni int
 • craZy chicks are hot!
 • Inside, I tried to keep it in, my heart is screaming for revenge.
 • it takes two hearts to make a home
 • precis som tusentals andra så här
 • if your phone don´t ring it´s me not calling
 • easy, there´s an Nyckelpiga under the needle!
 • something to remember
 • nevermind the dots!
 • pinkcandypopstar
 • sound of one hand clapping
 • i have the best time of my life