Goodbye

parschi.blogg.se
R.I.P
Maila mig om du vill ha adressen till min nya blogg.
eller lämna en kommentar & din url-adress.

Vi ses igen./ Parschi

the wedding part I

....................................................................................................................................................................

you are beutiful no matter what they say


.

parschi.blogg.se

R.I.P

a stupid thing not to do

min allra bäste vapendragare ska fara till London-landet imorgon. det dummaste jag fick höra var att de inte planerat att åka till Camden street market. Hur kan man planera att inte planera att åka till camden?! eller planera att man inte alls planerat på att planera utan bara ta det som det kommer, eller bara planera att åka till något risigt skepp som finns på ett museeum och sedan bara flyta med vinden. Hur galet är inte detta?!!
Jag beordrade henne att fara dit men det verkade inte riktigt gå hem. Hur kan man åka till London-landet utan att åka till camden ?! kan ni tala om det för mig vore det snällt...
just ignore them or say hi to them

mina bågar har anlänt till Maxi så det är naturligt att jag får bege mig dit med min avi för att lösa ut dem. imorgon ska jag köra på linser och bågar. just för att känna av. jag kommer ändå se ut som en tönt i brillor så det kvittar i vilket som.

och bannemej nu måste maxi fått in kräftor annars kommer jag svära på dem. inga kräftor på en vecka och våra nerver börjar koka. efter alla betalningar ska vi bannemej köpa in ett heelt lager att fylla frysen med så vi har hela kräftperioden ut och lite till.

White Trash Beautiful, there's something you should know


dagen innan lön. jag vill frossa i mig oändligt med onyttigheter, som pizza och tandtrollsvänliga karameller. jag vill vara onyttig. men det är väl också därför det ilar i min tand.One single smile, a helping hand, hold on


det känns som att någon måste komma och rycka bort mig.

fast egentligen känns det som att jag behöver komma bort.

men egentligen menar jag att jag är sugen på att flytta från Borås.

Det känns så spännande att tänka på det att grejen får mig annu mer exalterad.

jag vill flytta till visby. till en av de fina gränderna alldeles intill borgen/kyrkan.

i en rosa byggnad med ganska lågt i tak. lite som en värld långt bort.
(fast i normala fall älskar jag högt i tak)


det känns som om det kommer ligga i min framtidsplan.

visby.the bold and the beutiful

jag är väldans ledsen över att jag missar Glamour jämt och ständigt. men just nu ser jag det. första på två veckor. och det är så himlans roligt och skrattretande att jag nästan fäller en tår över att få se det så sällan. 

you captured it better than the photojag har faktiskt inget hopp kvar länge. heller ingen glädje och förväntan. jag har tappat allt under månaden. Det är 43 dagar kvar för avresan och jag har tappat all glöd. vad finns det att göra.. en har redan hoppat av vilket jag inte alls är glad över- någon kommer bli det tredje hjulet, vare sig man vill eller inte. vare sig man är omedveten om det, vare sig det inte är med mening kommer den fjärde personens fråntillvaro att kännas extremt för oss andra. jag hoppas att du ändrar dig. men mest av allt. det går inte riktigt som jag planerat. reskassan borde redan kommit upp till hälften av önskat men högen har inte ens lämnat marken. jag är hopplös. vi är hopplösa.

shit happens every dayShit pants - (Lady GaGa)
fick fjärilarna i magen att strimma runt och omvända mitt trötta humör.

humorn är på topp.

i övrigt har jag beställt hem sex par provbågar eftersom svinet i min kompisnärhet gjort sönder mina gamla utan att säga det till mig. istället låtit mig upptäcka det själv.

och på tal om ingenting, jag önskar jag hade synliga smilgropar så jag kunde pierca dem. så förbaskat snyggt. som Pixie i LA inc. Fan hon är för snygg. och Kat, damn it, Girl!! 

och jag har kontaktat värdinnan från bröllopet på gotland om en lek jag vill ha kopierat.
men stekare som hon är, så lär hon väl aldrig avslöja vart och hur den kom till..
eller ge mig receptet.  check

det är bara några få dagar kvar till nästa bröllop.
och det ska bli riktigt kul fast jag inte känner så många.
man får komma som man är. Bröllopet är inte traditionellt, utan skräddarsydd för paret. I love IT!
OCH inte minst, jag får lov att bära svart! se risig ut i håret och ha på mig mina mördarskor. Utan en minsta blick från äckliga stekare från stockholm.

och nämde jag SÅPBUBBLOR!! i hundratusentals ¨
=^.^=
YEEEyy!!love number ologi

 
Karaktärsanalys för ******** *****
december 4
1 + 2 = 3 4 = 4
1983
1 + 9 + 8 + 3 = 21 = 2 + 1 = 3
Slutresultat
3 + 4 + 3 = 10 = 1 + 0 = 1
Karaktärstal Ett:
Personer med karaktärstal ett vill ha ett omväxlande förhållande och söker en intellektuell partner. Ofta lever ettor ett flackande liv och kan därför ha svårt att visa äkta tillgivenhet för sin partner.
Karaktärsanalys för ******* *****
februari 7
2 = 2 7 = 7
1983
1 + 9 + 8 + 3 = 21 = 2 + 1 = 3
Slutresultat
2 + 7 + 3 = 12 = 1 + 2 = 3
Karaktärstal Tre:
Karaktärstalet tre står ofta för vänskap och ett förhållande där en av parterna är trea brukar präglas av detta. Treor har ofta lätt för att välja en lämplig partner.
Kompatibilitetsanalys för paret i fråga
Ettor och treor kan vara en god kombination men då krävs det att deras intressen sammanfaller. Förhållandet kommer antagligen att bygga mer på vänskap än på passion vilket gör det mer hållbart, trots att ettans omväxlande humör kan göra att det ibland knakar i fogarna. Partnerna motsvarar varandra bra även på ett intellektuellt plan. Då det i de flesta fall inte finns några problem med vänskapen bör mest arbete läggas ned på att hitta passionen i förhållandet.

Samstämmighet: 40%


SAMMANFATTNING:
jag gillar omväxling och vill ha en smart kille. jag lever ett flackande liv och min tillgivenhet för min partner är relativ låg.
han är vänskaplig av sig och hans förhållande består i stort sett av vänskap. men han väljer lämpliga offer.

vi är en bra kombination och våra intressen sammansmälter. vårt förhållande är hållbart eftersom den bygger på vänskap mer än passion. mitt knakiga humör får förhållandet att storma. vi motsvarar varandra bra intellektuellt. men vi måste hitta passionen.

Tanke: mohahaha hah hahah fifty fifty
40% haha haha

we were never there, just in my dreamsjag börjar tappa all respekt för kunder. ^^
så fort priset blir riktigt lågt beter dem sig som sjuåringar, allvarligt talat. kläder slängs huller om buller. ibland är det mer kläder på golvet än på stången. de häng aldrig tillbaka rätt så att man har hundra olika på en stång vilket inte är en fröjd för ögat.
varför håller man på så? ändå kan dem med att klaga på att det fattas storlekar och dylikt. det är tamejtusan inte konstigt.
-men det är ju ni som jobbar här!
jo visst är det så men ni skulle klaga mindre om ni bara växte upp. vi har så mycket annat att göra dem dagarna kaoset tar över.

sluta bete er som fjortisar!

så där nu har jag avreagerat mig efter ett tungt tiotimmars pass på kneget. nu ska jag proppa i mig vitlök och chili med jätteräkor och glädjas över att jag är ledig imorgon.

shower on saturday night


Igår vankades det party för den coolaste bruden. Bride to be.
trots all tvekan och besvikelse som smorde känslorna hos dem inblandade så slutade möhippan trots allt med stora leenden och mättade vinmagar. Jag hade inte planerat mer än kryddparty eller om man hellre vill- sexparty som skulle vara möhippans stora händelse. FLickor gillar att shoppa. och det fick den finaste flickan göra. Dock inte kläder och dylikt, utan något helt annat som inte är främmande för den blivande hustrun. Sex är den stora delen i ett äktenskap och leksaker gör det bara roligare, om inte bättre. Bruden fick en stor summa att handla för som vänner lagt ihop. Detta verkade vara älskvärt i hennes ögon eftersom ett leende låg stort till under kvällen. Hon fick ihop ett paket med leksaker, kring sex stycken om jag inte minns rätt. men jag behöver inte gå in på detaljerna vad valet föll på^^
Sedan fick hon dessutom presenter av oss deltagande som skulle symbolisera relationen mellan bruden och vännen. Av mig fick hon en Hello Kitty nalle. den sötaste. jag måste köpa mig en egen^^ den symboliserar vår vänskap eftersom vi båda håller henne kärt. av S fick hon marabouchoklad eftersom båda älskar choklad, av M fick hon en matlåda med My little Pony och såpbubblor och av F fick hon en sparbössa för en shopaholic. Om inte nog fick hon dessutom en present till av alla vi som bidragit till hennes kassa, minns ni monsterskorna från Iron Fist jag snackat om? Hon har suktat efter dem så de fick hon också.

Det var allt för möhippan. Jag hade inte tänkt ha aktiviteter såsom spa, stripdancing, paintball, fallskärmshoppning, gokart sånt som vanligtvis brukar va. Det kändes som att vi skulle lägga pengarna på något som Bruden verkligen gillar. Flickor tycker om att shoppa. Och det behövde Hon. Sen fick hon sällskap av oss och det är guldvärt. ;D

sen var det lite småfix som jag får syssla med i veckan som ska vara ett minne. det ska bli roligt.

det var så himla roligt och jag vill gärna göra om det. igen och igen. tack flickor.

man i love it


vem i serien ska jag pärla idag då...

eller ska jag börja med en ny serie..

Super mario..they need a slap in the face and a stick in the ass

gudars vad vänner kan vara dumma i huvudet!
det handlar om EN kväll.

vi är i alla fall fyra som verkligen bryr oss och har hjärtat på rätt plats.

Me love you long time.


you, you can run but you can not hide

idag går brudens blivande mans svensexa av stapeln. det är en dag att fira. synd att man inte har en kuk mellan bena så man kunde varit med. det blir en sexa på ren höjd. Brudgummen kommer falla rejält.hoppas fallskärmen inte avskräcker han från att äventyra.

under alla våra sju år tillsammans kan denna månad vara den sämst ställda för oss. även fast kylen är fylld med kött och skafferiet med nudlar så är det knappt så vi klarar oss. Tre bröllop under juli-månad underlättar inte heller. förutom bröllopspresent behövs det även pengar till svensexor/möhippa. lyckligtvis var det bara två sexor och en hippa men jag kan lova att det känns. bröllopet på gotland kostade dessutom flera tusen för ett å annat. så nu i bövelens namn ligger vi flera tusen back. fick i alla fall pengar av mor så jag kan ställa till med möhippa.

underbart att leva, eller hur?!

new york,
det blir nog nudlar där..om jag ens kommer kunna åka.

jag har saknat min hobby. det är närmare två veckor sedan jag pärlade sist. gårdagens kväll skulle det blivit av men då somnade jag i sittande höjd. ikväll ska, SKA jag fortsätta med min Sanrio-samling.

nu ska jag trava till kneget.

my whole world is spinning around messing up my stomach, can i puke on you?

det gick smort på kneget idag. igår, dessvärre blev en av oss anklagad för att vara rasist.^^ man får ta lite skit, och sen damma av sig..

jag hoppas med hela mitt hjärta och lite av stortån att möhippan på lördag blir bra. egentligen kommer det inte hända väldans mycket förutom att vin kommer sippras av som bara skogen. Denna möhippa kommer inte vara som alla andra möhippor. då varken jag eller bruden tycker att man  inte ska skämma ut sig. vad är egentligen vitsen med förnedring? man ska väl hyllas för att man ska gifta sig?!! att man har hittat sin dödslike. sin kräfta som man ska vara trogen livet ut. det tycker jag är något att fira, inte förkasta. nej nej, det kommer bara delas ut glädje hit och dit under kvällen och jag hoppas att Bruden blir nöjd fast jag inte fick Johnny depp eller Scarlet Johanson som strippa. istället hitta jag en dvärg^^

*skämt åsido*

never been easier

BitterSweet och fixa möhippa.

fem flickor + bruden.
så himla tråkigt att fler inte kunde.
men så är det väl när man får barn, bor långt bort eller har andra planer..

så himla tråkigt bara.
eftersom det är möhippa!!

the last thing she´ll remember before she goes nut´s


it took another turn on the road

jag kom in på Ekonomie kandidatutbildning i företagsekonomi till hösten.
men jag väljer att fortsätta jobba som butikssäljare på Gina Tricot^^
nu när man övergått från extrajobbare till ordinarie personal.


och ja, jag ser likadan ut nu som för två veckor sen...
här är det bara vädret som förändras.

bad luck up to the earsJag ska inte slänga ihop en massa ord för att beskriva minisemestern dag för dag.
men jag ska nämna det allra viktigaste och mest tragiska.
Hela resan var en enda olycka som kostade oss en himla massa riksdaler.

VI FOR MED OLYCKA TILL BRÖLLOPET I FIDE.
(bilder kommer ramlandes in framöver)

olycka 1. katten findus blir biten av något okänt dagen före avresan så han blir tvungen att följa med med ett skadat ben.
olycka 2. Peugot´s avgasrör lossnar på ett ställe så vi blir tvugna att bända loss hela med en kniv och slänga den i diket. (ett par tusen för ett nytt rör)
olycka 3. en timme kvar tills båten lämnar hamnen när dumpningen gjorts. (kl. 10.00)
olycka 4. traktorer och vägbyggen tvingar oss att köra mellan 125-145 km/h
olycka 5. en fartkamera visar sig för oss när vi ligger i vänsterfilen i en lastbilsomkörning. omöjligt att göra någonting åt. oppas bara att kameran inte klickade.
olycka 6. Vi missar båten med en hårnål. (kl. 11.05)
olycka 7. pratar med kvinnan i båtterminalen.  får reda på att vi blir av med våra biljetter och måste köpa nya. det finns platser kvar för oss på nästa båt (kl. 21.05).  3000kr för 2 bilar = 1000 per familj. När vi bestämmer oss för att åka med(5 minuter efter samtalet med kvinnan) istället för att åka hem säger kvinnan på terminalen att biljetterna är slut då folk bokat via telefon och internet. (5 minuter!!! vad fan!!) vi blir tvungna att vänta till 21.00 för att hamna i reserv för att få plats på båten. Ovissheten dödar oss då vi tvingas vänta 10 timmar. vi väntar i reservkön vid hamnen som bil 3 och 4 för reservplatserna.
olycka 8. stugan vi hyrt alldeles intill havet hade dessvärre ingen el. detta räknas inte som olycka eftersom det höjde mysfaktorn till 1000. men mobiltelefonerna var inte lika nöjda över det.
olycka 9. våra pengar tar slut efter ett köp på systembolaget. blir tvugna att låna av svägerskans plånbok under resterande dagar. (eftersom kostnaden för nya biljetter ruinerade oss+vår dåliga förmåga att hålla i pengar) 
olycka 8. Katten Findus bandage lossnar och han har två stora djupa hål i benet. Stackarn som redan går runt med strut på huvudet.
olycka 10. (fast bara min olycka) Det blev ingen bukettkastning då bruden valde att behålla den. jag kommer allså att förbli ogift.

summering. Gotlandsresan kostade oss en himla massa pengar vi inte hade. tack å hej.
summering2. bröllopet var fint. efterfesten var full(t)

p.s VI HADE I ALLA FALL TUR MED VÄDRET d.s

just a question you can answer

oooh ja, jag har livet i behåll. även om fallet är så att jag inte har skrivit på tolv dagar.
ooh ja, jag har så mycket att berätta. framför allt om min minisemester till gotland och släktträffen/bröllopet.

men det hinns inte med nu på direkten.
men jag finns kvar.

men det viktigaste, hur har ni haft det?

sitting on your ass doing nothing

vem bryr sig längre..


no time for dinner, just drink your damn champagne

kvalitetstid var det och kvalitetstid var vad det var!
jag börjar jobba om trettio minuter. vid lunchtid kommer barnen hem. vid sextontiden åker de vidare till kusten med farfar.
kvalitetstid är vad det blir. ända fram till fredag kväll.
vilket påminner mig att jag inte kommer träffa barnen på fem dagar.
nej nej, jag får tvinga karln att ta med dem till jobbet så jag kan hälsa på dem och säga hejdå.

för övrigt är jag visst superwoman för dem som bara anade. jag är uppe efter bara lite sömn, hela min kropp värker eftersom sängläget varit för stelt. men jag är uppe och mår toppen. och snart ska jag rädda världen.

 • Goodbye
 • the wedding part I
 • you are beutiful no matter what they say
 • .
 • a stupid thing not to do
 • just ignore them or say hi to them
 • White Trash Beautiful, there's something you should know
 • One single smile, a helping hand, hold on
 • the bold and the beutiful
 • you captured it better than the photo
 • shit happens every day
 • love number ologi
 • we were never there, just in my dreams
 • shower on saturday night
 • man i love it
 • they need a slap in the face and a stick in the ass
 • you, you can run but you can not hide
 • my whole world is spinning around messing up my stomach, can i puke on you?
 • never been easier
 • it took another turn on the road