bad luck up to the earsJag ska inte slänga ihop en massa ord för att beskriva minisemestern dag för dag.
men jag ska nämna det allra viktigaste och mest tragiska.
Hela resan var en enda olycka som kostade oss en himla massa riksdaler.

VI FOR MED OLYCKA TILL BRÖLLOPET I FIDE.
(bilder kommer ramlandes in framöver)

olycka 1. katten findus blir biten av något okänt dagen före avresan så han blir tvungen att följa med med ett skadat ben.
olycka 2. Peugot´s avgasrör lossnar på ett ställe så vi blir tvugna att bända loss hela med en kniv och slänga den i diket. (ett par tusen för ett nytt rör)
olycka 3. en timme kvar tills båten lämnar hamnen när dumpningen gjorts. (kl. 10.00)
olycka 4. traktorer och vägbyggen tvingar oss att köra mellan 125-145 km/h
olycka 5. en fartkamera visar sig för oss när vi ligger i vänsterfilen i en lastbilsomkörning. omöjligt att göra någonting åt. oppas bara att kameran inte klickade.
olycka 6. Vi missar båten med en hårnål. (kl. 11.05)
olycka 7. pratar med kvinnan i båtterminalen.  får reda på att vi blir av med våra biljetter och måste köpa nya. det finns platser kvar för oss på nästa båt (kl. 21.05).  3000kr för 2 bilar = 1000 per familj. När vi bestämmer oss för att åka med(5 minuter efter samtalet med kvinnan) istället för att åka hem säger kvinnan på terminalen att biljetterna är slut då folk bokat via telefon och internet. (5 minuter!!! vad fan!!) vi blir tvungna att vänta till 21.00 för att hamna i reserv för att få plats på båten. Ovissheten dödar oss då vi tvingas vänta 10 timmar. vi väntar i reservkön vid hamnen som bil 3 och 4 för reservplatserna.
olycka 8. stugan vi hyrt alldeles intill havet hade dessvärre ingen el. detta räknas inte som olycka eftersom det höjde mysfaktorn till 1000. men mobiltelefonerna var inte lika nöjda över det.
olycka 9. våra pengar tar slut efter ett köp på systembolaget. blir tvugna att låna av svägerskans plånbok under resterande dagar. (eftersom kostnaden för nya biljetter ruinerade oss+vår dåliga förmåga att hålla i pengar) 
olycka 8. Katten Findus bandage lossnar och han har två stora djupa hål i benet. Stackarn som redan går runt med strut på huvudet.
olycka 10. (fast bara min olycka) Det blev ingen bukettkastning då bruden valde att behålla den. jag kommer allså att förbli ogift.

summering. Gotlandsresan kostade oss en himla massa pengar vi inte hade. tack å hej.
summering2. bröllopet var fint. efterfesten var full(t)

p.s VI HADE I ALLA FALL TUR MED VÄDRET d.s

Write what ever you like, cause I NEVER TELL!

I talk a lot, I know Everyone, now you know Everything about ME!

Folk kallar mig..
VIP-only!

elektroniska brev:

min privata värld:

akta dig för ENTER-knappen!

Trackback
RSS 2.0