you, you can run but you can not hide

idag går brudens blivande mans svensexa av stapeln. det är en dag att fira. synd att man inte har en kuk mellan bena så man kunde varit med. det blir en sexa på ren höjd. Brudgummen kommer falla rejält.hoppas fallskärmen inte avskräcker han från att äventyra.

under alla våra sju år tillsammans kan denna månad vara den sämst ställda för oss. även fast kylen är fylld med kött och skafferiet med nudlar så är det knappt så vi klarar oss. Tre bröllop under juli-månad underlättar inte heller. förutom bröllopspresent behövs det även pengar till svensexor/möhippa. lyckligtvis var det bara två sexor och en hippa men jag kan lova att det känns. bröllopet på gotland kostade dessutom flera tusen för ett å annat. så nu i bövelens namn ligger vi flera tusen back. fick i alla fall pengar av mor så jag kan ställa till med möhippa.

underbart att leva, eller hur?!

new york,
det blir nog nudlar där..om jag ens kommer kunna åka.

jag har saknat min hobby. det är närmare två veckor sedan jag pärlade sist. gårdagens kväll skulle det blivit av men då somnade jag i sittande höjd. ikväll ska, SKA jag fortsätta med min Sanrio-samling.

nu ska jag trava till kneget.

Write what ever you like, cause I NEVER TELL!

I talk a lot, I know Everyone, now you know Everything about ME!

Folk kallar mig..
VIP-only!

elektroniska brev:

min privata värld:

akta dig för ENTER-knappen!

Trackback
RSS 2.0